Середа, 05 серпня 2020 16:32

В Україні проходить сертифікацію новий 25-тонний автокран XCMG. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, після цього машина поповнить парк спецтехніки українського коксохімічного підприємства.

На замовлення одного з найбільших в Україні коксохімічного підприємства до Кременчука прибув ще один інноваційний 25 тонний автокран, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії Альфатекс, що здійснювала поставку техніки.

П'ятисекційний, з найкращими в класі вантажовисотними характеристиками, XCT25L5_S проходить процедуру сертифікації і готується відбути в місто Кам'янське.

Вантажопідйомність автокрана - 25 тонн, довжина стріли - 41 метр, довжина стріли + гусьок - майже 50 метрів, а це на 4 метри більше ніж у аналогів.

Комплектується шосейний автокран телескопічною стрілою з U-подібним профілем, в конструкції якого використовуються спеціальні ребра жорсткості, які розроблені в тісній співпраці з інженерами компанії LIEBHERR.

Основні несучі елементи конструкції автокранів виготовлені зі сталі високої міцності Weldox. Паливний бак, в свою чергу, виконаний з алюмінію. Для спрощення ТО встановлені спеціальні майданчики для обслуговування, сходи та поручні. Швидкість автокрана може досягати 80 км/год, що дозволяє машині легко пересуватися між будмайданчиками.

Всі моделі автокранів компанії XCMG, як і 25-тонна модель XCT25L5_S, забезпечені додатковою п'ятою гідравлічною опорою. Вона знаходиться під кабіною водія, а її наявність дозволяє оператору крана вільно працювати в діапазоні 360 градусів.

У стандартну комплектацію автокрана XCMG XCT25L5_S входять:

  • спецшасі XCMG 6х4;
  • двигун SDEC SС9DF3400.Q5 потужністю 245 кВт/340 к.с., (Євро-5);
  • посилені мости MERITOR (США)
  • кліматична установка в кабіні водія і кабіні оператора з функцією обігріву та охолодження;
  • джойстикове керування підйомними процесами;
  • система безпеки Hirschmann (Німеччина).



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: