Понеділок, 27 липня 2020 16:13

BFGoodrich представив нові вантажні шини

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові покришки призначені для будівельної техніки.

Концерн Michelin оголосив про розширення гами вантажних шин бренду BFGoodrich за рахунок нової моделі Cross Control 2, розробленої для будівельної техніки.

Покришки BFGoodrich Cross Control 2, як повідомляє прес-служба французького шинного концерну, випускаються в Європі. Нова конструкція шин забезпечує, за заявою виробника, тривалий термін їх служби, а також високі тягові характеристики на різних покриттях. Покришки мають маркування 3PMSF, що дозволяє їх експлуатацію в зимовий період там, де необхідна сезонна зміна шин.

Новинка випускається в двох версіях - Cross Control S2 для коліс рульової осі і Cross Control D2 для ведучих коліс, - відрізняються, перш за все, малюнком протектора.

Термін служби шини Cross Control D2 підвищений на 25%, Cross Control S2 - на 40% в порівнянні з моделями попереднього покоління. Для збільшення довговічності шин можливе відновлення протектора методами нарізки і наварки, уточнює виробник.

Шини BFGoodrich Cross Control D2 і Cross Control S2 доступні в країнах Східної Європи в розмірах 315/80 R22.5 і 13-R22.5.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: