Четвер, 09 липня 2020 15:53

Liebherr представив свій перший телескопічний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка оснащена стрілою з вильотом 4,8 метра.

Компанія Liebherr представила свій перший телескопічний навантажувач L509 Tele. Нова модель базується на шасі фронтальної машини L509 Speeder і успадкувала її ж продуктивність, маневреність і швидкість переміщення. Тільки замість класичного підйомного механізму у L509 Tele гаявна телескопічна стріла з вильотом 4,8 метра. Завдяки вбудованій кінематиці z-bar навантажувач може завантажувати контейнери і вантажівки на більшій висоті, а також виконувати вантажно-розвантажувальні роботи зі штабельованим матеріалом.

На навантажувачі встановлено двигун потужністю 72 к.с. екологічного класу Tier 4f/V з гідростатичною трансмісією. Максимальна швидкість машини 38 км/год. У стандартній комплектації телескопічний навантажувач Liebherr L509 Tele оснащений ковшом об'ємом 0,9 м3, системою попередження про перевантаження, а також гідравлічною швидкорознімною муфтою для легкої заміни робочого інструменту.

Варто відзначити, що навісне обладнання, призначене для використання на фронтальних навантажувачах Liebherr, також може використовуватися на новій машині.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: