Понеділок, 22 червня 2020 15:51

Корейці зробили новий крок до впровадження концепції будівельного майданчика майбутнього

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова система дозволить максимально ефективно використовувати техніку і керувати будівельними роботами.

Південно-корейський виробник будівельної та гірничої техніки Doosan Infracore запустив пілотний проект щодо комерційного використання нової хмарної системи XiteCloud.

Хмарна система обробки даних XiteCloud є першим етапом для комерційного впровадження концепції будівельного майданчика майбутнього Concept X, представленої Doosan Infracore в минулому році. За допомогою цих технологій, підрядники зможуть проводити аналіз місцевості, оцінювати ефективність використання машин і устаткування, управляти будівельними роботами. Дані про ділянку можна буде оцифрувати і представити у вигляді 3D моделі.

«До повномасштабної комерціалізації Concept-X ми будемо поетапно запускати різні рішення. А запуск XiteCloud стане першим кроком до досягнення цієї мети», - прокоментували в Doosan Infracore.

Застосування системи вже дає перші плоди. Як відзначають в Doosan, при реконструкції на одній з міських ділянок XiteCloud дозволила спрогнозувати можливу затримку термінів здачі через скельні утворення. Це дало можливість підряднику і замовнику погодити новий графік проведення робіт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: