Четвер, 27 лютого 2020 15:26

Hyundai готує екскаватор на водневому паливі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, серійне виробництво новинки стартує в 2023 році.

Три компанії корейської групи Hyundai об'єднали зусилля для серійного виробництва будівельних екскаваторів і навантажувачів на водневих паливних елементах.

Популярність екологічно чистої техніки набирає обертів. Електричні міні екскаватори та компактні навантажувачі вже доступні на ринку. Однак складність збільшення ємності літієвих батарей поки перешкоджає електрифікації більшої будівельної техніки. Саме тому, Hyundai вирішила об'єднати ресурси різних напрямків.

Hyundai Construction Equipment, Hyundai Motors та Hyundai Mobis підписали меморандум про взаєморозуміння щодо спільної розробки навантажувачів і будівельних екскаваторів на водневому паливі. Підрозділ з виробництва будівельної техніки та обладнання займеться проектуванням, виробництвом і оцінкою ефективності нової техніки, тоді як два інших підрозділи будуть випускати системи водневих паливних елементів.

«Завдяки цій угоді ми підготували фундамент, на якому створимо основу технології виробництва будівельної техніки на водневому паливі, випередивши наших конкурентів. Hyundai Construction Equipment зробить все можливе, щоб вирішити ці завдання до того, як країни в усьому світі встановлять глобальні стандарти і приймуть відповідні закони для комерціалізації будівельного обладнання, що працює на водні», - зазначив Хванг Чон Хен (Hwang Jong-Hyun), керівник відділу досліджень і розробок Hyundai Material Handling.

Як вважають в компанії, серійне виробництво і комерційне використання будівельної техніки на водневих паливних елементах почнеться в 2023 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: