Понеділок, 16 грудня 2019 10:34

В Україні з’явився 80-тонний автокран Zoomlion

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник входить до десятки найбільших у світі виробників будівельної техніки за об’ємом продукції, що випускається.

В Україні з’явився новітній 80-тонний автокран Zoomlion ZTC800V. Про це SpecMachinery.com.ua повідомили у прес-службі компанії «Логістік Машинері», яка здійснила поставку вказаної моделі новому власнику з міста Харків.

Стріловий кран ZTC800V на автомобільному шасі з чотирма осями, дві з яких ведучі, з колісною формулою 8×4 – це кран нового покоління.

На даному крані застосовуються останній пропорційний направляючий гідророзподільник зі зворотним зв'язком по навантаженню та чотирьохсекційний шестерний насос, встановлюються переливні клапани, балансувальні клапани, гідрозамки, гальмівні клапани та інші запобіжні пристрої, що дозволяє запобігти перевантаженню масляної магістралі і виникненню випадкових аварій через обрив маслопроводу, забезпечує більш ефективне функціонування виконавчих механізмів крана і підвищує надійність і безпеку системи.

Автокран Zoomlion ZTC800V оснащений комплектними освітлювальними приладами, обмежувачем вантажного моменту і іншими пристроями безпеки, що забезпечує безпечну і надійну експлуатацію крана, а також можливість роботи крана в нічний час.

Відзначимо і оновлений сучасний дизайн екстер’єру стрілових автокранів Zoomlion, який тепер підкреслює приємна колірна гамма машини в фірмових кольорах бренду.

Чотири осі забезпечують автокрану хорошу маневреність і прохідність. Викиди шасі цієї машини відповідають нормам стандарту Euro 5, які, до речі, будуть діяти в Україні і наступні п’ять років.

Варто додати, що автокрани Zoomlion чудово зарекомендували себе в експлуатації в різних кліматичних умовах, надійно і точно працюючи у всіх куточках земної кулі. З цієї причини, навіть часом суворі українські зими не стануть перешкодою для роботи ZTC800V.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: