Четвер, 21 листопада 2019 12:34

Машини Liebherr можна випробувати за допомогою доповненої реальності

Як стало відомо SpecMacinery.com.ua, виробник представив спеціальний додаток для смартфонів та планшетів.

Liebherr представила технології доповненої реальності (AR) в рамках концепції Industry 4.0. За допомогою додатка доповненої реальності віртуальні будівельні майданчики можна зробити доступними в ігровій формі. Все, що для цього потрібно, це тільки смартфон або планшет з підтримкою AR. Після встановлення безплатної програми на мобільний пристрій можна розглядати віртуальні світи в будь-який час, в будь-якому місці і під будь-яким кутом.

Додаток доповненої реальності Liebherr дозволяє за допомогою технології доповненої реальності проектувати цифрові 3D-дані на реальне оточення. Три різні віртуальні будмайданчика можна розмістити на будь-якій горизонтальній площині в приміщенні і розглядати під будь-яким кутом зору. Тобто будь-який письмовий стіл, підвіконня, барна стійка або підлога можуть стати сценою для доповненої реальності Liebherr. Для кожного будівельного майданчика можна програвати різні сценарії, які розгортаються як стереофільм. При цьому глядач сам може стати оператором: тобто можна знову і знову і під будь-яким кутом знайомитися з усім асортиментом продукції заводу Liebherr в Ненцінгу, який спеціалізується на техніці для підйому, перевалки матеріалів і спеціалізованих підземних робіт.

Устаткування і технології гусеничних кранів, канатних екскаваторів та машин для підземного будівництва можна випробувати абсолютно новим чином. Поряд з обладнанням в центрі уваги знаходяться деякі допоміжні системи та цифрові рішення Liebherr. Складні комплексні завдання представляються та пояснюються дуже просто і зрозуміло. Додаток містить відеосцени і інформацію про підйом важких вантажів, перевалку матеріалів та спеціалізовані підземні роботи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: