Четвер, 26 вересня 2019 20:15

Які новітні навантажувачі демонструють на виставці Агроекспо-2019

SpecMachinery.com.ua продовжує розповідати про спецтехніку, яку можна подивитись на виставці Агроекспо в Кропивницькому. У цьому огляді - розповімо про навантажувачі.

Відзначимо, на відміну від ряду іншої техніки, навантажувачі - найбільш універсальні: вони можуть знайти застосування як в будівництві, так і в сільському господарстві. І експозиція різних сегментів навантажувачів на виставці була найбільш різноманітна. Представлені були також і новинки для ринку України.

Фронтальні навантажувачі

Кореспонденти SpecMachinery.com.ua нарахували на виставці фронтальні навантажувачі п'яти брендів. При цьому переважала продукція, виготовлена ​​в Китаї.

Отже, фронтальний навантажувач SEM 636D - малий фронтальний навантажувач вантажопідйомності 3 000 кг при власній масі в 10 133 кг. Модель відрізняється високою маневреністю і швидкістю роботи при одночасній простоті управління. Завдяки компактним розмірам, машина може працювати в умовах обмеженого простору.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

XCMG ZL50GN має вантажопідйомність 5 000 кг; висота розвантаження - 3 103 мм.

У рух навантажувач XCMG ZL50GN наводиться дизельним двигуном Deutz WD10G220E23 потужністю 220 к.с.

Шарнірно-зчленована конструкція з гідравлічним приводом дозволяє навантажувачу отримати мінімальний радіус розвороту в 7 160 мм.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Фронтальний навантажувач Shantui SL50W2 - це одна з найпопулярніших моделей китайського виробника.

Вантажопідйомність машини досягає 5 т. Максимальна висота вивантаження - 3,18 м. У стандартну комплектацію можуть входить основний ківш із зубами місткістю 1,8 куб.м і вугільний ківш місткістю 2,2 куб.м.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Модель універсального фронтального навантажувача Everun ER20 забезпечує вантажопідйомність 2000 кг.

У рух машину приводить двигун Xinchai, потужністю 75 к.с. Висота розвантаження при вугіллі 45 градусів - 3100 мм. Тип трансмісії - Power shuttle. Вага навантажувача - 5600 кг.

До речі, як відомо, в кінці 2018 року в Україні з'явилася нова модель Everun - універсальний телескопічний навантажувач Everun ER2500. Машина оснащена двигуном YUNNEI 4102GB, потужністю 79 л.с .; повний привід; вантажопідйомність 2500 кг; висота підйому - 4,5 м. Але на виставці його не показали.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

JCB 434S Agri - як і випливає з назви - призначені для аграрного застосування.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Телескопічні навантажувачі

Телескопічний навантажувач Caterpillar TH357D в стандартній комплектації використовує двигун Cat C4.4 з потужністю 100 к.с.

Вантажопідйомність машини 3,5 т, а максимальна висота підйому досягає 7 м.

В ходовій системі використовуються посилені мости, диференціал підвищеного тертя.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

На виставці представлені також кілька моделей Manitou - 2 моделі MLT-X 735 - новий і з напрацюванням, а також Manitou MLT-X 737-130PS.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Телескопічний навантажувач Bobcat TL35.70 здатний піднімати вантажі вагою до 3,5 т на висоту майже 7 м. Запатентована асиметрична кабіна забезпечує повну панорамну оглядовість, необхідну для безпеки ведення робіт і комфорту.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Сільськогосподарський універсальний навантажувач Faresin 7.35 LS обладнаний потужною гідросистемою Loas Sensing з розпізнаванням навантаження і укомплектований аксіально-поршневими гідронасосами із змінним обсягом дозування, що видають потік масла до 180 літрів за хвилину.

Машина комплектується дизельним двигуном Deutz TCD 2012 стандарт TIER IIIA і 2-х ступінчастою гідростатичною трансмісією, що забезпечує швидкість руху до 30 км/год.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Бренд телескопічних навантажувачів Merlo на виставці представлений моделями TF33.9 і TF33.7, і обидві - аграрні Turbofarmer.

Всього ж гамма телескопічних навантажувачів Merlo характеризується численними моделями: від компактних машин для роботи в обмеженому просторі до високопродуктивних підйомників для роботи в місцях, де може виявитися неможливим використання традиційного крана.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Британський бренд JCB на виставці представлений найбільш широко, при чому з переважанням б/в-сегмента.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Як розповіли кореспондентам SpecMachinery.com.ua представники бізнесу, в боротьбі за покупця, б/в техніка вже давно серйозно конкурує з новою технікою, і все продовжує нарощувати частку ринку в Україні.

Мінінавантажувачі

Міні-навантажувач Avant 523 - новинка на ринку України.

Машина має просту, але потужну гідравлічну систему, і серйозну вантажопідйомність: потужність дизельного мотора становить 22 л.с., вантажопідйомність - 800 кг, а швидкість руху 12 км/год

Avant 523 може використовувати більше 100 моделей навісного обладнання.

У базовій комплектації до всіх машин йде телескопічна стріла і можливі будь-які варіанти конструкції кабін.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Міні-навантажувач Avant 635 оснащений дизельним двигуном Kubota потужністю 37,5 к.с. з яким працює гідростатична безступінчата трансмісія.

Гідросистема машини забезпечує потік 66 л/хв. Для навантажувачів AVANT розроблено близько 200 видів навісного обладнання.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Компактний фронтальний навантажувач Kramer 5055 оснащується 4-циліндровим двигуном з водяним охолодженням Yanmar потужністю 48 л.с., в парі з яким працює гідростатична безступінчата трансмісія.

Всі 4 колеса - поворотні. Обсяг ковша - 0,55 - 1,1 куб.м.

Завдяки наявності потужної гідравлічної системи, а також можливості швидкої заміни ковша на різне навісне обладнання, навантажувач володіє широкою функціональністю (особливо, для використання в комунальному господарстві).

Модельний ряд Kramer, так само, як і міні-навантажувачів Avant, представлений в Україні широким асортиментом машин різного призначення.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Польський бренд Schmidt - новий на ринку України. Вперше його представили в нашій країні в 2018 р На виставці Агроекспо демонструється модель Schmidt 1812 вантажопідйомністю 1500 кг.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Міні-навантажувачі Sunward SWL3210 розроблені спеціально для експорту, і в Китаї не продаються. У їх конструкції використовуються комплектуючі відомих брендів - Kubota, Rexroth, Walvoil. Вони проходять серйозну діагностику перед виходом із заводу.

Завдяки широкій колісній базі і оригінальному японському двигуну Kubota потужністю 78 к.с., міні-навантажувач Sunward SWL3210 може використовуватися в важких роботах при обмеженому просторі або на будівельних об'єктах будь-якого формату.

Вантажопідйомність машини - 1000 кілограм, максимальна висота вивантаження - 3123 мм.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Універсальний міні-навантажувач з бортовим поворотом Changlin 275F - одна з найпопулярніших моделей в лінійці навантажувачів Changlin подібного класу. Завдяки технічним даними і відносно невеликій вартості, активно експортується в багато країн світу.

За твердженням виробника, Changlin за своїми технічними характеристиками є аналогом популярних Bobcat, при цьому серйозно виграючи по вартості.

Міні-навантажувач Changlin 275F може використовувати більше 30 позицій навісного обладнання.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Модель міні-навантажувача JCB 225 Eco має потужний, але економічний двигун в 84,5 к.с. Машина оснащена конструкцією з радіальним підйомом, що при середній висоті підйому забезпечує більший виліт стріли вперед.

Навіть при виконанні важких земляних робіт навантажувач зберігає високу продуктивність.

Вага машини - 3,4 т, вантажопідйомність - 1,02 т.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Міні-навантажувач Bobcat S16 Earthforce - ще одна новинка року.

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, лінійка навантажувачів з бортовим поворотом базового рівня під маркою Earthforce спеціально розроблена Bobcat для реалізації на ринках Східної Європи.

Модельний ряд Earthforce включає в себе навантажувачі з бортовим поворотом двох моделей: Earthforce S16 з радіальної схемою підйому стріли і Earthforce S18 з вертикальною схемою підйому стріли. Вони виробляються на заводі Bobcat в місті Сучжоу, Китай.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Екскаватори-навантажувачі

Екскаватори-навантажувачі Elex - одні з наших найулюбленіших, бо - український. У конструкції машини використані білоруські агрегати, однак і вітчизняні інженери доклали чимало праці, щоб Elex заробив.

Бренд (і самі екскаватори навантажувачі) вже мають досить довгу історію - понад 5 років в Україні.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Турецький екскаватор-навантажувач MST 542Plus - ще одна новинка року на виставці. До речі, вперше в Україні її демонстрували теж на агровиставці - влітку в Києві на «Агро-2019».

Екскаватор-навантажувач комплектується силовою установкою англійського виробництва Perkins потужністю 101 к.с. (Tier 2); гідророзподільники - американського виробництва Husco; КПП, мости й редуктори італійського Carraro; гидронасос, джойстики, система клімат-контролю - італійського виробництва Casappa.

Максимальна глибина копання MST M542Plus досягає 5500 мм, навантажувальний ковш має обсяг 1.2 куб.м. Здвоєний гідравлічний насос з гвинтовою передачею видає 154 л/хв.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Екскаватор-навантажувач Bobcat B730 оснащується турбованим двигуном Perkins 1104C-44T потужністю 100 л. с., в парі з яким йде механічна коробка передач PowerShift (стандартна комплектація) і механічні важелі управління робочим обладнанням. Модель має 2 керованих колеса і 18-дюймові передні колеса.

Обсяг вантажного ковша - 1,1 куб.м, екскаваторного - 0,24 куб.м, глибина копання - 5,8 м.

Два гідроциліндра ковша навантажувача забезпечують дуже високу Виривное зусилля на кромці ковша, а головки циліндрів на болтах скорочують видатки на техобслуговування.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Екскаватори-навантажувачі JCB 4СХ Eco за своєю конструкцією багато в чому схожі з 3CX, про які ми неодноразово писали, але надають власникам більше можливостей, будучи більш потужними машинами.

Максимальна потужність двигуна машини становить 100 к.с. Максимальна глибина копання екскаватора: 4,67м, максимальна ємність ковша навантажувача - 1,3 куб. м.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 

Екскаватор-навантажувач Volvo розташувався на майданчику б/в.

Спецтехніка на виставці Агроекспо-2019 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: