Понеділок, 16 вересня 2019 13:22

В Україні представили нові асфальтоукладальники Volvo CE

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова техніка має запатентовану систему подвійного трамбуючого буксу.

В Україні активно проходить будівництво доріг. За останні три роки було відремонтовано близько 7000 км автошляхів, а цього року буде відновлено ще майже 1800 км доріг державного значення. Усе частіше в своїй роботі дорожники використовують сучасну техніку, тому попит на неї щорічно зростає. Наприклад, в 2019 році «Укравтодор» планує закупити близько 90 одиниць техніки, що, зокрема, використовуватимуться для капітальної реконструкції доріг та будівництва нових трас.

Саме для таких потреб якнайкраще підходить техніка Volvo, що повсюдно використовується в Україні. Наразі компанія пропонує декілька моделей гусеничних асфальтоукладачів. Це новинки на українському ринку P4820D ABG шириною 2,5-6,5 м, P6820D ABG і P7820D ABG шириною 2,5-9 м, а також перевірена модель P8820c ABG шириною 2,5-13 м, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі Volvo ETS Group.

До основних переваг асфальтоукладальної техніки Volvo можна віднести використання запатентованої системи подвійного трамбуючого бруса. Вона дозволяє досягти максимального коефіцієнта ущільнення при укладанні асфальтового покриття, що, в свою чергу, дає можливість скоротити кількість наступних проходів катка. А це суттєво знижує фінансові витрати, а також скорочує час на прокладку дорожнього полотна при збереженні його відмінної якості.

Трамбуючий брус виконаний повністю з загартованої сталі і має тривалий термін служби. При необхідності брус можна легко замінити, що економить гроші і збільшує час продуктивної експлуатації.

Ще однією важливою перевагою є той факт, що всі компоненти асфальтоукладальників виготовляються виключно на заводі Volvo. Це гарантує їх довговічність, надійність і безвідмовність в роботі, високу паливну економічність.

До переваг саме D-cерии асфальтоукладальників (P4820D, P4820D, P7820D) можна віднести наявність незалежних приводів з електронним управлінням для кожної гусеничної стрічки і оптимальний розподіл ваги, що забезпечує плавну укладку дорожнього полотна в будь-яких умовах експлуатації; присутність високотехнологічних електронних систем управління для контролю всіх процесів (наприклад, телематики CareTrack); спеціальні функції, такі як система видалення парів бітуму, для безпечної і комфортної роботи оператора машини.

Асфальтоукладальники Volvo CE мають найкращу в галузі продуктивність плит від 1,5 до 16 м при ширині укладання і швидкості укладання до 1500 т/год, а також універсальний набір плит для різних завдань.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: