Понеділок, 02 вересня 2019 11:03

На український ринок спецтехніки виходять топові італійські автобетононасоси. Відео

Чарівна країна Італія, розташована на Апеннінському півострові, який за формою нагадує витончений жіночий чобіток. Недарма, справжня італійська взуття так цінується в світі. «Повз» Італію не пройшов і великий Шекспір – невелике місто Верона і трагедія Ромео і Джульєтти, – знаменитий Будинок Капулетті (XIII століття) і не менш знаменитий «балкон Джульєтти». Власне, до чого тут Джульєтта? А ось, до чого: під час останньої реставрації Будинку Капуллеті і плити-основи балкона Джульєтти, за деякими неперевіреними даними, використовувалася спецтехніка ТМ SERMAC. Зокрема, це були автобетононасоси, які подавали розчин до місця робіт.

За інформацією, отриманою журналістами Національної енциклопедії будівництва ProfiDom.com.ua в прес-службі «Заводу спецтехніки «Техкомплект», в портфелі брендів підприємства чимало іменитих «італійців»: це автогідропідйомники COMET, OIL & Steel, крани-маніпулятори PM і COMET, автобетонозмішувачі IMER.

І ось, тепер, «Техкомплект» готовий запропонувати вітчизняним споживачам ще один італійський бренд спецтехніки для дорожнього будівництва – ту саму торговельну марку SERMAC, про яку йшла мова вище: автобетононасоси, які врятували символ великої любові – балкон Джульєтти.

Асортимент автобетононасосів SERMAC, який пропонує «Завод спецтехніки «Техкомплект», бажаючі можуть побачити за цим посиланням: https://thk.kiev.ua/catalog/avtobetononasosy

До речі, бетононасос – це добре, але бетон потрібно ж звідкись взяти, – тобто, виготовити і привезти до місця будівництва. Значить, задіяні, як мінімум, дві машини. SERMAC «пішов іншим шляхом». Виробник пропонує комбіновану модель – автобетононасос з автобетонозмішувачем. Економія і зручність – безумовні: завантажив розчин на бетонному заводі, привіз до будівельного майданчика і одразу залив його в потрібну точку. І все це – одна машина!

Лінійку комбінованих машин від SERMAC: автобетоновози-бетононасоси можна вивчити і вибрати за цим посиланням: https://thk.kiev.ua/catalog/avtobetononasosy-s-avtobetonosmesitelem

Невеликий відео-сюжет про автобетононасоси SERMAC можна побачити в цьому ролику.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: