Субота, 03 серпня 2019 11:19

John Deere оновила популярну модель міні-навантажувача

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, будівельну машину оснастили функцією High-Lift для збільшення висоти підйому.

Інженери компанії John Deere оновили компактний колісний навантажувач 344L і обладнали його новою функцією High-Lift. З її допомогою оператори зможуть піднімати вантаж на велику висоту, що допоможе при виконанні ландшафтних, будівельних, снігоприбиральних та інших робіт.

Колісний міні-навантажувач John Deere 344L High-lift обладнаний двигуном потужністю 103 кінських сили. Максимальна висота підйому оновленої машини – 4,01 метра, що на 29 сантиметрів вище раніше випущеної моделі. Саме на таку висоту можна доставити вантаж вагою до 4700 кілограмів.

«344L High-Lift був розроблений для того, щоб у оператора була можливість використовувати більш високу шарнірну вісь і, відповідно, висоту підйому. Для нас важливо, що ми можемо надати нашим клієнтам універсальну компактну будівельну техніку для більш якісної роботи з різними вантажними автомобілями, вагонами, сміттєвими машинами та самоскидами – технікою, з якою потрібно буде взаємодіяти на будівельному майданчику», – сказав менеджер з маркетингу напрямку компактних колісних навантажувачів компанії John Deere Грант Ван Тайн.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: