Четвер, 04 липня 2019 15:37

Sandvik представив нову бурову установку для прокладання тунелів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова модель може використовуватись, зокрема, для розробки шахт та прокладення тунелів.

Компанія Sandvik Mining and Rock Technology випустила нову гідравлічну бурову установку – модель DD320S. Сфера її використання широка – починаючи від розробки невеликих шахт і закінчуючи прокладанням великомасштабних тунелів. Установка має гідравлічний регулятор подачі THC560, стрілу B26XLF і бур HLX5, які забезпечують тривалу роботу з мінімальним простоєм.

Нова машина призначена для буріння свердловин діаметром від 43 до 64 мм глибиною до 4660 мм і їх подальшого розширення до 76-127 мм. Модель Sandvik DD320S обладнана дизельним двигуном Mercedes-Benz OM904LA. Його потужність дорівнює 110 кВт. Вага бурової установки становить 20 910 кілограм.

«Нова Sandvik DD320S призначена для задоволення потреб споживачів, зайнятих в гірничодобувній промисловості, і клієнтів, які займаються будівництвом тунелів. Вони цінують високі експлуатаційні характеристики буріння, а також надійність і низькі витрати завдяки перевіреним компонентам і простоті конструкції», – сказав менеджер по продукції для підземних розробок компанії Sandvik Mining and Rock Technology Йоханнес Вяліваара.

Бурова установка вже була випробувана на гірничодобувному підприємстві в Туреччині. За словами представників компанії-виробника, в ході тестування установка показала кращі результати в порівнянні з іншими моделями, доступними на ринку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: