Неділя, 09 червня 2019 17:31

В Україні з’явився новий дилер техніки XCMG

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україну починаються поставки техніки XCMG новим дилером.

Так, свою заявку на ринок України продемонструвала компанія «Спецтехноекспо»: в рамках міжнародної виставки Агро-2019 в Києві були представлені телескопічні навантажувачі XCMG XC6-3507K – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Ця модель – спеціальна розробка для країн Східної Європи. XCMG XC6-3507K має підвищені характеристики безпеки та ефективності, а також характеризується простотою в експлуатації.

Система гідростатичного приводу та безступенева варіаторна трансмісія забезпечують стабільну та надійну роботу. Інтелектуальна незалежна система охолодження - забезпечує високий рівень енергозбереження при високій ефективності.

Повний привід та декілька режимів рульового управління (чотириколісний, двоколісний режим управління, режим руху вбік чотирма колесами) - реалізують можливість руху по глибокому бездоріжжю та пристосовують машину до різноманітних робочих умов

Завдяки компактній колісній базі та розташуванню двигуна збоку - навантажувач має високу мобільність та зручний у керуванні.

Для забезпечення високої безпеки та надійності експлуатації - застосовується технологія мікроконтролю та спеціальна система контролю над перенавантаженням.

Нагадаємо, восени 2018 р. ТОВ «Спецтехноекспо» стала виробничим партнером корпорації «Богдан» по реалізації проектів по виготовленню спецтехніки. На думку обох компаній, об'єднання виробничих і інтелектуальних можливостей дозволить оперативно і в повному обсязі задовольняти потреби в спецтехніки з боку споживачів в державному і приватному секторах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: