Неділя, 09 червня 2019 14:25

ТОП-5 порад для збільшення ресурсу екскаватора

Спеціалісти групи компаній ЕТС (офіційний дилер Volvo CE) підготували поради для збільшення ресурсу екскаватора. Публікуємо дослівно.

1. Завжди рухайся, працюй лінивцем вперед і редуктором назад:

Лінивець захищений від тиску, але пересування коли він позаду приносить близько 30% зносу для зірочок і гусеничного ланцюга.

2. Коли використовуєш гідромолот, лінивець і редуктор повинні бути в протилежному положенні:

Гідромолот викликає різні види тиску, тому розташування лінивця ззаду, а редуктора спереду допомагає уникнути непотрібного зношування зірочок, ланцюга і редуктора.

3. Позиція екскаватора при виїмці завжди зверху:

Ніколи не виймай матеріал з позиції в ровень з екскаваторм, це допоможе уникнути надмірного зношення зубів на ковші та витраті пального.

4. Переконайся, що гідроакумулятор гідромолота заряджений повністю:

Не достатня енергія в піке, сприяє опусканняю стріли і кладе вагу екскаватора на гідромолот. Вібрація передається екскаватору через стрілу і рукоять і сприяє зайвому зносу зірочок і гусеничного ланцюга. Volvo також допомогае уникнути цього за допомогою опціі плаваючего положення стріли.

5. Не перенавантажуй двигун:

Збільшення обертів двигуна підвищуе швидкість операцій, але не крутний момент, який залишається практично незмінним починаючи з нізкіх обертів аж до максимальних обертів двигуна. Використання Volvo ECO режиму дозволяє оператору знизити витрату палива і зменшити знос двигуна.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: