П'ятниця, 29 березня 2019 15:44

Дизайн автогрейдерів LiuGong визнали найкращим в світовому масштабі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія LiuGong отримала найвищу міжнародну нагороду за дизайн - RedDot Award. Міжнародне журі оцінило дизайн автогрейдера LiuGong 4180D, розробленого в Великобританії.

Як розповіли в компанії, британська команда індустріального дизайну LiuGong працювала в тісній співпраці з клієнтами і операторами, щоб переосмислити зовнішній вигляд традиційного грейдера - передає SpecMachinery.com.ua. Отримана в результаті машина має абсолютно нову кабіну з панорамним оглядом в 324 градусів завдяки розробленій пятістоєчній кабіні з однією C-образною стійкою.

Ударостійкі матеріали забезпечують кращий розподіл ваги, а скомпоновані точки доступу для технічного обслуговування автогрейдера LiuGong 4180D скорочують час простою.

Відзначимо, премія Red Dot Award: Product Design - один з найбільших світових конкурсів дизайну. У 2019 дизайнери і виробники з 55 країн представили більше 5500 продуктів для участі в конкурсі. Міжнародне журі, що складається з досвідчених експертів, оцінює рівень інновацій, функціональність, формальне якість, довговічність і ергономічність.

Нагородження переможців та видача сертифікатів відбудеться 8 липня 2019 року в Ессені, Німеччина.

Відзначимо, автогрейдери LiuGong представлені і в нашій країні. І, за інформацією SpecMachinery.com.ua, «найкрасивіший автогрейдер» LiuGong незабаром може дебютувати і в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: