Четвер, 21 березня 2019 11:09

Концептуальний навантажувач Volvo завоював «золото» за дизайн

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Volvo Construction Equipment спільно з Lego Technic завоювали головний приз на найпрестижнішому конкурсі індустрії дизайну - iF Design Awards!

Концептуальний колісний навантажувач Volvo ZEUX - цифровий прототип для реальної автономної будівельної машини - завоював золоту нагороду в галузі професійної концепції на всесвітній премії iF Design Awards 15 березня 2019 р. Революційна концепція вразила суддів своєю захоплюючою демонстрацією дистанційної роботи техніки без наявності водія - передає SpecMachinery.com.ua.

Експертна комісія з 67 незалежних експертів по дизайну заявила: «Це більше, ніж ігровий набір з дроном для молодих талантів, які хочуть поліпшити свої технічні навички. Команди Volvo і LEGO об'єднали свій професійний досвід для створення конструктивної концепції для майбутніх інженерів. Це відмінний спосіб зацікавити наступне покоління і стимулювати комплексне мисленні під час гри!»

Отримуючи нагороду в BMW Welt в Мюнхені, Німеччина, перед 2000 гостей, Матс Бредборг, керівник відділу комунікації з брендами і ринком в Volvo CE, каже: «Ми не просто тестуємо ідеї для конструктивa техніки в майбутньому, не просто отримуємо проект для автоматизації техніки в майбутньому, ми демонструємо ці інновації всій світовій спільноті».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: