Середа, 13 березня 2019 12:53

Komatsu виводить на ринок автогрейдер нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Komatsu оголосила про випуск автогрейдера GD655 нового, сьомого покоління.

Головне удосконалення, реалізоване в моделі - абсолютно нове робоче середовище - передає SpecMachinery.com.ua.

«GD655-7 надає операторам нову, ергономічну робочу середу, а нова простора кабіна надає більше місця. В цілому, вони оцінять нове обладнання і кермові важелі, нові елементи управління коробкою передач. В сукупності, безліч наших нововведень значно знижує стомлюваність оператора» - розповів журналістам старший менеджер по продуктах компанії Komatsu Брюс Бобел.

Модель оснащена двигуном SAA6D107E-3 EPA Tier 4 Final, потужністю 218 к.с. Дворежимне, триступеневе управління потужністю (VHPC) дозволяє вибрати відповідний режим, щоб оптимізувати робочі параметри з умовами роботи і відповідно економити споживання палива.

Трансмісія розроблена і виготовлена ​​спеціально для грейдерів цієї серії. Вона забезпечує динамічне перемикання потужності, працює на низьких швидкостях і забезпечує автоматичне перемикання в більш високих діапазонах.

Також варто відзначити нову чутливу до навантаження гідравлічну систему з закритим центром (CLSS), з насосом зі змінним робочим об'ємом, який забезпечує подачу і тиск тільки при необхідності, що призводить до меншого нагрівання і меншому витраті палива - передає SpecMachinery.com.ua.

В першу чергу машина вийде на ринок Північної Америки. А, враховуючи бум будівництва доріг в Україні - не виключено, що може дістатися і до нашої країни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: