Вівторок, 12 березня 2019 13:14

Volvo CE випробовує 5G для дистанційного керування технікою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вчора, 11 березня 2019 року в дослідницькому центрі Volvo Construction Equipment була запущена мережа 5G для розробки рішень дистанційного керування будівельною технікою.

Як повідомили в прес-службі компанії, з цим Volvo CE стає однією з перших корпорацій в світі, яка буде використовувати технологію 5G для тестування машин з дистанційним керуванням і автономними рішеннями - передає SpecMachinery.com.ua.

Мережа 5G буде використовуватися в науково-дослідному центрі Volvo CE в Ескільстуні.

«Автоматизація має кілька рівнів, і наявність 5G є важливою технічною підтримкою, яка дозволяє нам стимулювати розвиток в цій галузі. Випробування в Eskilstuna будуть включати дистанційне керування звичайним колісним навантажувачем, а також іншою технікою», - каже Мелькер Йернберг, президент Volvo CE.

Як розповіли в компанії, проект аж ніяк не є локальним. Після випробувань в Ескільстуні, напрацювання будуть впроваджуватися по всьому світу.

«Машини з дистанційним керуванням і автономні рішення - це майбутнє. Мінімізуючи потенційні ризики безпеки і час простою, ми можемо наблизитися до нашої мети: нульовим викидами, нульовим аваріям і нульовим незапланованим зупинкам. І 5G зможе нас просунути на цьому шляху», - робить висновок Мелькер.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: