Неділя, 03 березня 2019 13:30

Caterpillar представить нову модель асфальтоукладача

Як стало відомо журналістам SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar збирається представити новий асфальтоукладальник AP555F на виставці Bauma в Мюнхені в квітні 2019 року.

 

Машина обладнана двигуном Cat C4.4 з технологією ACERT, потужністю 144 кінських сил. Стандартний діапазон ширини укладання становить 2560 мм. Внутрішній радіус повороту машини - 0,5 м. У свою чергу, максимальна швидкість укладання з вібробрусом 64.0 метра в хвилину. Важливо відзначити пропускну здатність асфальтоукладача, яка становить 1 168 т/год.

Режим поступового нагрівання працює при частоті обертання колінчастого вала двигуна 1300 об/хв. При цьому нагрів займає менше 15 хвилин.

Конструкція ходової частини Mobil-Trac забезпечує скорочення рухів буксирувальних точок. Передній і задній візки забезпечують легке подолання перешкод і хороший контакт з опорною поверхнею. Гладкі гусениці підходять для руху по м'якій опорної поверхні і свіжоукладеному шару.

За словами виробників, асфальтоукладальник AP555F чудово зарекомендував себе при асфальтуванні автомагістралей і вулиць і виконанні інших робіт в межах міста: «Він відрізняється високою швидкістю ходу, високою прохідністю і чудовим тяговим зусиллям, що гарантує виняткову маневреність» - розповів SpecMachinery.com.ua представник компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: