П'ятниця, 22 лютого 2019 10:53

В Україну прийшли нові екскаватори-навантажувачі LiuGong

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україну поставлена нова партія екскаваторів-навантажувачів LiuGong 777А - «старшої» моделі сегмента.

Модель LiuGong 777A - зарекомендувала себе, як одна з найбільш надійних машин в своєму ціновому сегменті. Екскаватор-навантажувач оснащується двигуном Deutz TD 226 B4, в парі з яким встановлена 4-ступінчаста синхронізована трансмісія Carraro TLB1-UP з гідравлічним приводом зчеплення і електричним контролем F/R, мости - Carraro.

Німецький двигун і італійську трансмісію доповнюють гідравлічна система Permco (Великобританія), панель приладів VDO (Німеччина), РВД Manuli (Італія).

Виготовлення LiuGong CLG 777A здійснюється за технологіями бренду Caterpillar, що підвищує якість збірки.

Модифікації LiuGong CLG 777A - призначені спеціально для поставки на ринки з важкими умовами експлуатації і невибагливі до якості палива і ПММ.

У лінійці для України - дві моделі 766 і 777. Обидві машини мають робочу вагу в 8000 кг і обладнані 4-тактними дизельними двигунами, потужністю 70 і 95 кінських сил, відповідно. Максимальна глибина копання екскаваторного ковша складає 4330 мм.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, навантажувач вже відправився клієнту в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: