Субота, 09 лютого 2019 17:20

Caterpillar представить 20 новинок техніки на Bauma-2019

Як з'ясували журналісти SpecMachinery.com.ua, на виставці Bauma 2019 Мюнхені з 8 по 14 квітня, концерн Caterpillar, і її німецький дилер, компанія Zeppelin Baumaschinen GmbH, представлять 64 моделі спецтехніки та обладнання, з яких 20 - нові навантажувачі, екскаватори, самоскиди та інші види техніки.

Одна з новинок - бульдозер Cat D6XE, за заявою виробника, став першою в світі електричною моделлю цього виду техніки. Завдяки високій потужності двигуна, машина може швидко пересуватися в складних умовах. Також варто відзначити економічність даної машини, яка зважаючи на низку удосконалень, зможе економити до 35% палива.

Колісні навантажувачі 966M XE і 972M XE компанії Caterpillar оснащені паралельної трансмісією, яка поєднує гідростатичний привід з механічним. Це рішення стало основою для використання безступінчасотї коробки передач, що поєднує економію витрати палива (аж до 35%) з оптимальною ефективністю роботи.

Новий колісний навантажувач Cat 988KXE стане першою моделлю виробника з гібридним дизельно-електричним двигуном. Машина оснащена генератором і інвертором разом з механічною коробкою передач. На стенді компанії співробітники Caterpillar представлять також і концептуальну модель 906, яка оснащена літій-іонним акумулятором з електричною трансмісією.

Сегмент позашляхової вантажної техніки виробника поповниться новим тягачем Cat 777G, вантажопідйомністю 100 тонн. Він буде оснащений двигуном C32 потужністю 945 кінських сил. Крім того, компанія Caterpillar також представить оновлений самоскид 730, новий асфальтоукладальник AP555F, а також інші зразки навантажувачів, екскаваторів та вантажних машин, цілий ряд двигунів і робоче обладнання для екскаваторів: сортувальний захоплення, мультипроцесори, ножиці для брухту і локатор.

Також, концерн представить на виставці п'ять нових міні-гідравлічних екскаваторів Cat Next Generation в лінійці BCP, а саме моделі 301,5, 301,6, 301,7 CR, 301,8, і 302 CR. За словами виробника, новинки покликані забезпечити найкращу продуктивність, універсальність і безпека - передає SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, в Україні техніку Caterpillar представляє офіційний дилер «Цепелін Україна». Інформацію про компанію ви можете прочитати на офіційному сайті zeppelin.ua.

Детальніше про новинки від Caterpillar ми розповімо в наших наступних матеріалах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: