Середа, 26 грудня 2018 10:40

В Україні представлено новий колісний навантажувач Cat 980L

Компанія «Цепелін Україна» представила новий колісний навантажувач Cat 980L

У колісному навантажувачі середньої потужності Cat 980L грамотно використовуються перевірені технології, завдяки чому він відповідає найвищим вимогам до надійності, продуктивності і паливній ефективності, а також гарантує тривалий термін служби.

Cat 980L відрізняється від моделі попереднього покоління підвищеною потужністю і паливною ефективністю, маючи поліпшені характеристики силової передачі і гідравлічної системи, підвищений комфорт і безпеку оператора, перевірений на практиці Z-образний важільний механізм і нові високопродуктивні ковши Cat. Для нової моделі, також, доступні на замовлення автоматична система регулювання тяги, вдосконалена система регулювання плавності ходу і технології Cat Connect.

Надійність Cat 980L

Завдяки високоякісній конструкції компонентів і ретельним випробуванням машини, розробникам вдалося домогтися неперевершеної надійності, міцності і високого показника часу безперебійної роботи. Посилені елементи конструкції, такі як розроблені компанією Caterpillar двигуни ACERT ™, коробки передач і мости, дозволяють знизити ризик передчасного зносу, підвищити час безперебійної роботи і скоротити експлуатаційні витрати на всьому протязі терміну служби машини.

Модель 980L оснащена продуктивним і паливоефективним двигуном Cat C13 ACERT з максимальною повною потужністю 303 кВт (412 к.с.). У конструкції цього потужного двигуна використовуються перевірені електронні та пневматичні системи, а також системи впорскування палива.

Продуктивність

Оновлений і вдосконалений двигун Cat ACERT наділяє модель 980L збільшеною на 5 відсотків потужністю в порівнянні з моделлю 980H, завдяки чому значно підвищується продуктивність машини і точність її реакції.

Модель 980L оснащена коробкою передач з перемиканням під навантаженням (4 передачі переднього ходу / 4 передачі заднього ходу). Дана модель оснащена високоефективним гидротрансформатором з муфтою блокування, що забезпечує ефективне профілювання і продуктивність на високій швидкості, в той час як система електронного управління підвищеної продуктивності (APEC, Advanced Productivity Electronic Control) підтримує крутний момент під час перемикання передач, забезпечуючи більш швидке прискорення на схилах і більш плавне перемикання передач в режимі прямого приводу.

Крім того, вбудована гальмівна система (IBS, Integrated Braking System) регулює зниження передачі пропорційно необхідного гальмівного зусилля, забезпечуючи плавне зниження передачі і покращений контроль уповільнення. IBS збільшує термін служби гальм і інтервали заміни масла моста, зменшує температуру масла моста і покращує перемикання коробки передач на нейтраль, що дозволяє скоротити тривалість робочих циклів.

Великий асортимент доступного навісного обладнання і ковшів дозволяє пристосувати ці машини для виконання потрібних вам робіт. В наявності, наприклад, високопродуктивні ковші загального призначення, кар'єрні скельні ковші для важких умов експлуатації, ковші для роботи зі шлаком, ковші для роботи з відходами або ковші для деревної тріски, доступні з кріпленням на пальцях або за допомогою пристрою для швидкої зміни навісного обладнання.

Колісний навантажувач 980L оснащується пристроєм для швидкої зміни навісного обладнання, що збільшує його універсальність. Ковші і інше навісне обладнання, таке як вила або спеціалізовані інструменти, можна змінювати, не покидаючи кабіни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: