Вівторок, 18 грудня 2018 10:53

LiuGong підготував новинки до сезону 2019 р

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на недавньому святкуванні 60-річчя компанії LiuGong, китайський виробник представив одразу кілька нових продуктів. І деякі з них - вже представлені в Україні.

Свої новинки LiuGong представив в різних сегментах спецтехніки. Серед них - перший в світі (за твердженням компанії) інтелектуальний навантажувач з дистанційним керуванням, а також інша техніка - повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Розповімо про новинки докладніше.

Колісний навантажувач LiuGong 886H

За інформацією LiuGong - це перший інтелектуальний колісний навантажувач з дистанційним керуванням.

Машина оснащується інтелектуальною системою завантаження, яка дозволяє оператору зосередитися на управлінні, в той час як процес завантаження здійснюється автоматично. Крім того, в моделі 886H також застосовується інтелектуальна технологія захисту для реалізації системи ідентифікації і автоматичної аварійної зупинки.

В результаті, машина може не тільки використовуватися в звичайних умовах, але і в екстремальних, таких як рятувальні або аварійні роботи.

При цьому, завдяки зовнішнім камерам і електронній «начинці», весь процес можна направляти, і спостерігати за ним з відстані більше 2000 метрів.

Навантажувач LiuGong 886H обладнаний двигуном Cummins QSM11 потужністю 303 к.с. (повна потужність - 319 к.с.); в машині встановлена ​​оптимізована гідравлічна система.

Гусеничний екскаватор LiuGong 990F

На моделі LiuGong 990F встановлений 5,6 літровий двигун Cummins EFI номінальною потужністю 607 к.с. Всі механічні з'єднання і елементи - були посилені. Ківш виготовлений із зносостійкої шведської стали Hardox.

Всі гідравлічні системи екскаватора управляються і контролюються електронікою.

Одним з важливих нововведень, на якому акцентує увагу виробник, є можливість використання лише однієї педалі при русі по прямій.

Кабіна машини оснащена додатковим фільтром і додатковим освітленням, що дозволяє працювати в сильно запилених умовах.

Бульдозер LiuGong B170DL

Роботу бульдозера LiuGong B170DL забезпечує двигун Cummins, що має три робочих режима: Power / Standard / Economy.

Максимальна продуктивність для режиму «потужності» збільшена на 31%, а в економічному режимі витрата палива знижується на 26%.

Перемикання передач може здійснюватися натисненням однієї кнопки.

Кабіна отримала кращу оглядовість у всіх напрямках, і кількість сліпих плям знизилося до мінімуму. В наявності обігрівач і кондиціонер.

До речі, дизайн машини розроблений в європейському центрі виробника - LiuGong Industry Design Center в Великобританії.

Автогрейдер LiuGong 4180D

Модульна концепція грейдерів LiuGong D-серії дозволяє створити конфігурацію відповідно до вимог замовника.

Машина отримала нову раму, що забезпечує більший кут повороту, а також кращий доступ до редукторів і гідравліки.

В кабіні LiuGong 4180D розташована нова поліпшена консоль.

Кран LiuGong TC800C5

Новий кран LiuGong TC800C5 оснащений 5-секційною U-подібною стрілою з повним вильотом 50,2 метра. Противага - до 15,5 тонн.

У рух шасі призводить двигун Cummins, в парі з яким працює 9-ступінчаста коробка передач.

Датчик навантаження з технологією пост-корекції, в поєднанні з удосконаленою системою повороту - забезпечують стабільну роботу і плавне обертання.

 

Нагадаємо, на сьогоднішній день асортимент компанії становить 19 товарних напрямків: фронтальні навантажувачі, гусеничні екскаватори, вилочні навантажувачі, бульдозери, автогрейдери, дорожні катки, асфальтоукладальники, холодні стругальне верстати, навантажувачі з бортовим поворотом, екскаватори-навантажувачі, повітряні робочі платформи, автокрани, вантажні крани, і т.ін. І більшість цих напрямків - можна знайти у дилерів в Україні - повідомляє SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: