Четвер, 13 грудня 2018 14:03

Екскаватори-навантажувачі Komatsu повертаються в Європу

За інформацією SpecMachinery.com.ua, корпорація Komatsu знову виходить на європейський ринок екскаваторів-навантажувачів. Хоча кілька років тому в компанії вважали, що користувачі віддадуть перевагу міні-екскаваторам.

 

За словами директора Komatsu Italia Manufacturing Енріко Прандіні, відновлення продажів сегмента екскаваторів-навантажувачів в Європі - ознака того, що компанія є гнучкою, і готова реагувати на зміни ринку.

І нова модель WB93R-8 - тому доказ. Машина з'явилася в ході вдосконалення характеристик попередніх екскаваторів-навантажувачів Komatsu. WB93R-8 має робочу вагу 8 130 кг, оснащена поліпшеним двигуном Komatsu SAA4D99E-1 (відповідає вимогам EU Stage IV) потужністю в 101 к.с.

«Екскаватор-навантажувач WB93R-8 - це перша модель нової серії, яка відповідна нормам EU Stage IV за викидами. Крім того, WB93R-8 претендує на високий рівень стандартного оснащення і кращу в галузі видимість для оператора - завдяки комбінації бічної вихлопної труби і компактного капота Komatsu» - розповів SpecMachinery.com.ua Енріко Прандіні.

Судячи з усього, компанія Komatsu добре підготувалася до повернення на європейський ринок спецтехніки. Але наскільки вдало їх інноваційні розробки зарекомендують себе - покаже час.

Нагадаємо, як ми писали раніше, на європейський ринок виходить новий китайський виробник спецтехніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: