Вівторок, 16 жовтня 2018 13:34

Техніку Caterpillar і SEM представили на виставці Агроекспо-2018

Продовжуємо розповідати про будівельну та спецтехніку, що подається в Кропивницького на сільгоспвиставки AgroExpo-2018.

На виставці AgroExpo-2018 нашому кореспонденту вдалося нарахувати понад 40 моделей техніки для будівельників (і це - без урахування б / у техніки). А техніку Caterpillar і SEM традиційно представляв офіційний ексклюзивний дилер - компанія Zeppelin.

На стенді компанії в сегменті представлені телескопічний навантажувач CAT TH357D і фронтальний навантажувач SEM 656D. І вони обидва - універсальні: можуть використовуватися як при будівництві, так і в сільському господарстві. Розповімо про них докладніше.

Телескопічний навантажувач CAT TH357D

Модель в стандартній комплектації використовує двигун Cat C3.4B з потужністю 111 к.с., однак для робіт, що вимагають більшої потужності, є можливість установки двигуна Cat C4.4 ACERT, потужністю 124 к.с.

Вантажопідйомність машини 3,5 т, а максимальна висота підйому досягає 7 м.

Економію палива в CAT TH357D забезпечує унікальна гідравлічна система з аксіально-поршневим насосом і розподілом навантаження клапанів. Посилена коробка передач 6F / 3R забезпечує точний діапазон для різних областей застосування.

В ходової системі використовуються посилені мости, диференціал підвищеного тертя і т.д.

Для навантажувача доступний цілий ряд електронних систем. Наприклад, система Product Link забезпечує бездротове підключення власників до їх обладнання, доступ до даних про стан машини, її розташування. Програма показує годинник роботи, витрата палива, час простою і іншу інформацію для аналізу і звітності за допомогою інтернет-користувача VisionLink.

Інформація LINK допомагає приймати обґрунтовані рішення, що дозволить підвищити ефективність використання, знизити вартість володіння і експлуатаційних витрат.

Важливо, що система дозволяє власникам програмувати персональні коди користувачів, які запобігають розкрадання спецтехніки.

Фронтальний навантажувач SEM 656D

Колісний фронтальний навантажувач SEM (дочірнє підприємство Caterpillar) моделі 656D відрізняється високою маневреністю і швидкістю роботи при одночасній простоті управління.

У рух машину приводить низькообертовий двигун з динамічним охолодженням Weichai WD10G210E номінальною потужністю 220 к.с. з максимальним обертовим моментом 975 Нм.

Очисник повітря забезпечує надійну роботу навантажувача навіть в найжорсткіших умовах роботи.

Многовальная коробка передач з удосконаленими основними компонентами забезпечує високу надійність.

Мости - спроектовані і виготовлені компанією Caterpillar (Qingzhou) Ltd.

А різноманітність змінних робочих органів робить навантажувач універсальним.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, техніку SEM виробляють на найбільшому заводі Китаю, згідно з усіма стандартами бренду Cat. Потім - вся техніка проходить строгі сертифікаційні випробування щодо якості та безпеки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: