Субота, 26 жовтня 2019 10:51

МТЗ готується представити нову лінійку тракторів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, свої новинки білоруси презентують на аграрній виставці в Ганновері.

На найбільшому виставковому майданчику Європи, виставці «AGRITECHICA-2019», Мінський тракторний завод представить на прототип нового трактора і модернізовані під сучасний рівень серійні машини. В цілому – шість експонатів, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

Прототип BELARUS-742 – нове бачення легендарних МТЗ-50 і МТЗ-80. У перспективі саме він стане базовим при створенні нового сімейства білоруських тракторів потужністю від 50 до 75 кінських сил, що відповідає новим тенденціям тракторобудування. Ця модель відповідає останнім європейським екологічним вимогам Stage V.

Малогабаритний серійний трактор BELARUS-622 завод планує представити в варіанті спеціального виконання для лижних трас. Підприємство має намір зробити акцент також на можливостях застосування цієї техніки в якості комунальної, лісової і снігоприбиральної.

BELARUS-923 постане в модернізованому вигляді і з двигуном, що відповідає європейським екологічним нормам Stage V.

Експозицію доповнять ще три моделі тракторів BELARUS: 952, 1220 і 1523.

Виробник обіцяє, що стильове оформлення стенду і новий дизайн техніки успадкують сімейні риси експортних білоруських тракторів преміум-класу 70-80-х років минулого століття.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: