Четвер, 01 листопада 2018 10:45

У Києві представили новий агронавантажувач JCB

Компанія CML - офіційний дистрибутор спецтехніки JCB представила новий колісний навантажувач 434s на виставці «ІнтерАгро-2018» в Києві.

Модель оснащена двигуном V6 з робочим об'ємом 6,7 літра і потужністю в 230 к.с. (171 кВт). Вантажопідйомність машини становить 4198 кг. Максимальна експлуатаційна маса 14,210 кг. Варто відзначити висоту завантаження в 2,81 метра.

За словами виробника, високий коефіцієнт співвідношення потужності до маси забезпечує ряд переваг, включаючи швидку і ефективну роботу на силосних буртах. Під час навантаження, так само високу ефективність забезпечує аксіально-поршневий насос змінної продуктивності.

«Представлений навантажувач 434 серії S має високу потужність. У машині встановлена ​​6-ступінчаста автоматична коробка передач. Передній і задні мости обладнані блокуючим диференціалом, тобто немає пробуксовки. Крім того, з огляду на, що ця модель - силовий утрамбовщік, ще однією додатковою опцією є рівномірний розподіл шару зеленої маси за допомогою силових вил. 434s має 4-х циліндричну стрілу, і висота підйому може становити 4 метри. Потужності в 230 к.с. з головою вистачить при роботі в будь-яких, навіть найважчих умовах. Для комфортного управління в кабіні водія встановлений мульти-джойстик Quick Hitch », - розповів інженер сільськогосподарської техніки JCB Ренат Аскаров.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: