Ассоль

Оцініть
(0 голосів)

Компанія ЧМПКП «Ассоль» –  одна з лідерів машинобудівної галузі національної економіки. Провадить виробничо-комерційну діяльність, забезпечуючи спецтехнікою промислові, переробні, комунальні та інші підприємства.

Серед послуг організації збірка, реалізація, обслуговування, ремонт такої техніки як бульдозери, навантажувачі, мінітехніка. Наявність виробничих потужностей та професійних кадрів дає можливість здійснювати комплексний капітальний ремонт та модернізацію техніки за справедливим співвідношенням ціна/якість. Маючи надійних партнерів, є можливість формувати привабливі пропозиції для клієнтів, такі як програма обміну старої техніки на нову з доплатою, отримання техніки в розстрочку. З нами техніка стає доступнішою!

Приватне мале виробничо-комерційне підприємство «Ассоль» – офіційний дилер в Україні цілого ряду провідних світових компаній і заводів важкого машинобудування.
Нашими багаторічними партнерами є такі визнані лідери галузі, як ТОВ «ЧЕТРА» (Росія), MultiOne S.r.l. (Італія), FAE Group S.p.A., Way Industriеs a.s. (ТМ Locust, Словаччина), АТ «ХТЗ» (Україна).

Політика компанії щодо закупівлі продукції ґрунтується на прямих поставках техніки і деталей безпосередньо з заводів-виробників, що гарантує нашим клієнтам високу якість, широкий асортимент і оптимальні ціни.

Нашою компанією налагоджено виробництво бульдозерів десятого тягового класу, а також здійснюється модернізація та капітальний ремонт техніки.

Також  в асортименті послуг компанії є безкоштовне технічне обслуговування в гарантійний період, післягарантійне сервісне обслуговування з повним пакетом технічної документації. Для забезпечення оперативного і комфортного здійснення технічних робіт, є виїзна бригада професіоналів, які можуть приїхати на базу клієнта і надати допомогу чи консультацію.

Для того щоб створити максимально комфортні умови придбання техніки, було запроваджено ряд програм, що робить техніку доступнішою. Одна з них це партнерська програма разом з банком «Південний», за умовами якої є можливість придбати техніку у розстрочку за базовою ставкою 0,1% річних.

Є пропозиція TRADE IN, що передбачає обмін старої техніки в рахунок придбання нової. Наші спеціалісти приїжджають щоб оглянути стан техніки, роблять експертний висновок разом з власником, і домовляються про подальші кроки. Все просто і зручно!

Головний офіс компанії розташований у м. Запоріжжя,  також є 2 структурні підрозділи у м. Київ, Львів.

Довіряйте ремонт і обслуговування Вашої техніки тільки професіоналам!




Інформація:

  • Місто: Запорізька обл., м. Василівка
  • Вул.: бульвар Центральний
  • Буд., офіс: 43
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Тел.: +38 (050) 409-0-409, +38 (06175) 7-25-16
Прочитано 1986 раз
Ще матеріали з цієї категорії: « Юромаш Gekkon »

Пошук техніки:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: