Завод Техкомплект

Оцініть
(0 голосів)

Свою діяльність Завод спецтехніки Техкомплект почав ще два десятки років тому, впроваджуючи і обслуговуючи нові автомобілі українського і російського виробництва. Потім виробнича база була значно розширена: приступили до масового переобладнання легкового і комерційного транспорту під санітарні автомобілі, автозаки, патрульні спецмашини, промтоварні та ізотермічні фургони. У 2009-2010 рр. Завод спецтехніки Техкомплект запустив власне виробництво вахтових автобусів і аварійно-ремонтних автомобілів, потім освоїв виготовлення кузовів, самоскидів і автоцистерн.

Станом на сьогодні ми по праву вважаємося Виробництвом № 1 для тих, хто хоче купити автовишку, автокран, кран-маніпулятор, автопаливозаправник і інші види навісного обладнання та підйомних механізмів. Покупці нашої компанії - національні державні відомства, силові структури, енергетичні компанії, комунальні підприємства, установи здравооохраненія, приватні особи і організації.

ЗА минуле двадцятиріччя МИ відвантажити БІЛЬШЕ 30000 ОДИНИЦЬ СПЕЦТЕХНИКИ!

Виробнича база нашого Заводу знаходиться в Україні і розташована в Полтавській та Київській областях. Сучасне виробництво Техкомплект дозволяє виконувати виробництво, монтаж і переобладнання автотранспорту під різні галузеві рішення. Тут виробляються власні моделі навісного обладнання (автотопливозаправщики, самоскиди, асенізатори, фургони для вахтових автобусів і аварійно-ремонтних автомобілів), ведеться переобладнання автотехніки під спецавтомобілі (машини швидкої медичної допомоги, патрульні, автозаки, інкасаторські, лабораторії і т.д.), а також монтуються на легковий та комерційний транспорт такі види навісного обладнання, як:

  • Автогідропідйомники (агп) європейського і азіатського виробництва. Ми віддаємо перевагу роботі з іноземними автовишками, так як вони мають легку і надійну конструкцію, а також продумане внутрішнє оснащення вбудованими електронними системами безпеки роботи з ними. Портфель брендів від Техкомплект пропонує установку агп таких торгових марок, як Oil & Steel, Comet (Італія), Klubb (Франція), Hansin (Південна Корея).
  • Крани-маніпулятори з Італії від торгової марки PМ. Великий асортимент цього бренду дозволяє запропонувати сотні варіантів підйомних механізмів з різними комбінаціями значень максимального вантажного моменту, максимального вильоту і вантажопідйомності стріли.
  • Автокрани Palfinger Sany (Австрія-Китай) з вантажопідйомністю від 25 до 40 т. В асортименті нашої компанії також є продаж автокранів з вантажопідйомністю до 600 т на спецшасси.
  • Сміттєвози Farid (Італія), розраховані на перевезення 7-25 кубометрів відходів з попередніми пресуванням 3: 1, 5: 1 і 6: 1.
  • Автобетонозмішувачі IMER (Італія) для транспортування бетону об'ємом від 3 до 15 куб.м.
  • Снігоприбиральна техніка OZAMET (Польща): солерозкидувачі і снігоочисні відвали.
  • Екскаватори-планувальники UDS (Словаччина).

Нещодавно асортимент Техкомплект поповнився таким напрямком, як техніка для будівництва доріг від торгової марки SANY (Китай): асфальтоукладальники, грейдери, екскаватори, автобетононасоси, фронтальні навантажувачі.

Виробничо-технічна база Техкомплект дозволяє виконувати не тільки виготовлення, а й повну передпродажну підготовку, сервісне обслуговування, гарантійний та позаплановий ремонт спецтехніки та автовишок.




Інформація:

  • Місто: Київ
  • Вул.: Акад. Вільямса
  • Буд., офіс:
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Тел.: 067 403 81 25
Прочитано 4778 раз
Ще матеріали з цієї категорії: « Индустрия Техновектор »

Пошук техніки:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: