Середа, 24 березня 2021 10:31

Renault Trucks анонсує нові моделі вантажівок серій T, C та K

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, 2021 рік ознаменується появою нових моделей вантажних автомобілів Renault Trucks серій T, C та K з поліпшеними комфортом, безпекою і продуктивністю.

Вперше на ринку великотоннажних вантажних автомобілів французький виробник представить свої новинки у відеогрі Euro Truck Simulator 2 та запропонує усім бажаючим віртуальний досвід керування – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Renault Trucks пропонує своїм шанувальникам новий, інноваційний та інтерактивний досвід. 6 квітня 2021 року виробник розповість про еволюцію Renault Trucks T 2021 року у відеогрі в жанрі симулятора водія-далекобійника Euro Truck Simulator 2. Зовнішній дизайн, компоновка кабіни, панель приладів – все це буде модернізовано і можна буде випробувати у грі.

У 2021 році компанія Renault Trucks оновлює свої вантажівки серій T, C і K. Це наймасштабніша еволюція з моменту повного переосмислення всієї модельної лінійки виробника у 2013 році.

Компанія Renault Trucks здійснила серйозні вдосконалення з огляду на комфорт водія як під час керування вантажівкою, так і під час відпочинку. При розробленні вантажівок серій T, C і K значна увага приділялася високому рівню безпеки для водіїв та інших учасників дорожнього руху. Також була збільшена продуктивність вантажівок, що надало змогу досягти зменшення витрат палива і викидів CO2 та підвищення експлуатаційної готовності автомобіля, зокрема завдяки відповідним сервісним контрактам.

6 квітня 2021 року кожен бажаючий зможе сісти в кабіну нової вантажівки Renault Trucks T і T High 2021, випробувати нову ергономіку робочого місця водія й оцінити комфорт вантажівки у місті, на регіональних дорогах або на автомагістралях. Для цього потрібно завантажити безкоштовну демо-версію комп'ютерної гри Euro Truck Simulator 2, якою користуються понад 9 млн. гравців у всьому світі, або поділитися досвідом водіння інших гравців за допомогою хештега #renaulttrucksevolution у соціальних мережах.

Крім того, з 29 березня 2021 року ігрова спільнота Euro Truck Simulator 2 побачить у грі вантажівку Renault Trucks T 2021, заховану під червоною завісою перед дилерськими центрами Renault Trucks. Очікуючи на зняття завіси, компанія Renault Trucks проводитиме конкурси на своїх сторінках у соціальних мережах, під час яких розігруватиметься багато призів за хештегом #renaulttrucksevolutioniscoming.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: