Вівторок, 02 березня 2021 09:20

DAF разом із Tatra отримали замовлення на 879 вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks оголосила, що отримала велике замовлення від збройних сил Бельгії, і виготовить 879 армійських вантажівок.

В угоді йдеться про військові моделі DAF CF Military, які базуються на унікальному шасі Tatra з центральною трубою і незалежною підвіскою всіх коліс. Відомо, що замовлення буде сформовано з моделей 4×4 (636 одиниць) і 8×8 (243 одиниці).

 DAF поставить для цих автомобілів двигуни. Це будуть блоки Paccar MX-11 потужністю 410 л. с. для 4×4 і Paccar MX-13 потужністю 460 л. с. для 8х8. Також DAF надасть кабіни серії CF для всіх неброньованих примірників, і ця кількість складе 527 штук. У свою чергу Tatra, крім всіх повнопривідних шасі, буде поставляти свої військові кабіни Tatra Defense Systems з балістичним захистом (352 шт.).

Надбудови для нових армійських вантажівок будуть виготовлені фірмами VS-Mont (Словаччина) і Porgest (Чехія). Кранові установки і гаки пристрою надасть шведська компанія Hiab.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, готові автомобілі бельгійська армія почне отримувати з 2022 року, і вони будуть брендовані, як DAF. Також DAF надасть на всі військові вантажівки повне сервісне обслуговування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: