Неділя, 14 лютого 2021 12:50

MAN вивів на ринок ексклюзивний тягач нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, через рік після запуску нового покоління вантажівок MAN в лютому 2020 року на ринок виходить MAN Individual Lion S, флагман нового покоління MAN Truck & Bus.

MAN TGX Individual Lion S відправиться в турне в лютому 2021 року, аби відзначити річницю NTG. На додаток до своєї унікальної колірної гами, TGX Lion S - дуже ексклюзивна вантажівка. Його спортивний зовнішній вигляд, унікальний дизайн і елементи оснащення вражають. Також складно знайти на ринку тягач аналогічної конфігурації.

Вантажівка привертає увагу візуальним ефектом на бампері і дзеркалах, а також різними червоними акцентами, що підкреслюють неповторний стиль вантажівок MAN нового покоління. Елегантний дизайн радіатора з чорною фарбою і хромованими смугами, виділеними червоним, додаткова дуга даху зі світлодіодним підсвічуванням, передні і бічні планки з нержавіючої сталі, чорні капоти і ексклюзивна сонцезахисна шторка MAN Individual надають зовнішній вигляд, характерний для нового TGX Lion S.

В салоні червоний декоративний шов на багатофункціональному шкіряному рульовому колесі підкреслює спортивний характер MAN TGX Individual Lion S. Оббивки сидінь з натуральної шкіри алькантари також мають червоний рядок, а підлокітники і дверні вставки поєднуються одне з одним. Є аплікація з червоним левом на підголівниках. Напис Lion S прикрашає хромовані дверні смуги, а червоні ремені безпеки посилюють динамічний вид вантажівки.

Тут встановлено стандартний пакет комфорту водія із сидіннями преміум-класу, широкими регулюваннями рульового колеса і повністю цифровим 12,3-дюймовим боковим дисплеєм. Системи: адаптивний круїз-контроль Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Departure Assist LRA, асистент зміни смуги руху і допомоги при повороті, а також асистент дальнього світла.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки додатковим функціям комфорту MAN Individual, які включають в себе велику навісну шафу (замість другого ліжка), до 1400 літрів додаткового обсягу для зберігання речей і можливість обладнати кухню мікрохвильовою піччю і кавоваркою. Однак новий MAN TGX Lion S не тільки елегантний і зручний. Вантажівки можуть оснащатися двигунами, потужністю 510 або 640 к.с.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: