П'ятниця, 05 лютого 2021 15:26

В представництві MAN розповіли про досягнення в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в компанії MAN Truck and Bus Ukraine розповіли про результати 2020 року.

«Суперечливий і безпрецедентний 2020 рік позаду. Немає сумнівів, що цей рік надовго запам’ятається нам багатьма проблемами, які нам довелося пережити. Пандемія змінила наше сприйняття справжніх цінностей, відповідальності, згуртованості та безпеки. Нам треба було залишатися гнучкими, навчитися віддалено спілкуватися та організовувати роботу, швидко знаходити рішення, щоб не зупинятися ні на хвилину, і продовжувати виконувати наші зобов’язання перед замовниками», - прокоментував SpecMachinery.com.ua Марк Мартінез, генеральний директор MAN Truck and Bus Ukraine.

Незважаючи на все, цей рік для MAN Truck & Bus в Україні також був багатий на досягнення. Найбільш значимими протягом 2020 року є:

  • Другий рік поспіль MAN Truck & Bus Ukraine стає лідером, отримуючи найбільшу частку ринку (за кількістю проданих автомобілів серед європейських виробників).
  • Кількість поставлених нових та вживаних вантажних автомобілів MAN на кінець року становить 444 та 158 одиниць відповідно. Більшість надходжень MAN були в сегменті будівельного обладнання, приблизно +30% від усіх поставок.
  • Відбувся масштабний тур з презентацією оновленого Нового MAN TGX у 10 містах України. Протягом місяця дві вантажівки нового покоління MAN TGX подорожували  регіонами України. За цей час вони досягли вражаючих результатів: провели 32 дні в дорозі, подолали маршрут довжиною 3763 кілометри, були презентовані більш ніж 300 партнерам, взяли участь у 150 тест-драйвах.
  • Відкрито новий сервісний центр MAN в Житомирі. Це вже восьма партнерська станція, інтегрована в дилерську мережу MAN в Україні. Це означає, що інвестори довіряють сильному бренду MAN та сподіваються на вигідні фінансові показники.
  • Перевищено власний рекорд обороту з післяпродажного обслуговування.

Більше того, здійснено продаж перших електромобілів MAN eTGE в Україні. А також в Україні з’явилися фургони MAN TGE та шасі MAN TGE під різноманітні кузовні забудови.

MAN довіряють найбільші компанії-лідери, які поповнили свої автопарки вантажівками MAN: такі як «Миронівський хлібопродукт», «Спецресурс-Плюс», «Автострада», PromBudCenter, «Транлогістика» та Міжнародний аеропорт Київ.

«Ми дуже пишаємось тим, що останні два роки поспіль є лідером ринку на українському ринку (ЄС7). Завдяки якості нашого продукту та ефективності нашої сервісної мережі ми продовжуємо покращувати імідж MAN в Україні. Ми не збираємось зупинятися на досягнутому, але ми ставимо собі ще більш амбітні плани на 2021 рік», - зазначив п. Мартінез, генеральний директор MAN Truck and Bus Ukraine.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: