П'ятниця, 29 січня 2021 11:31

Volvo Trucks обладнала тягачі FM та FMX дворядною кабіною

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Trucks представляє нову кабіну з двома рядами сидінь для вантажівок Volvo FM та FMX нового покоління.

Відтепер нові вантажівки Volvo FM та Volvo FMX доступні для використання в якості спецвантажівок з кабіною для екіпажу до дев'яти осіб. Нові варіанти двох моделей, що розроблені у тісній співпраці з виробниками кузовів та аварійними службами, мають певні удосконалення, спеціально розроблені для автомобілів пожежно-рятувальної служби.

Ці нові вантажівки пропонують такі саме високі стандарти пасивної та активної безпеки, ергономіки та комфорту, що й інші варіанти нових моделей Volvo FM та Volvo FMX, випущених у 2020 році. Кабіна ретельно перевірена щодо забезпечення вимог безпеки – вона має великі вікна, низьку лінію дверей, великі дзеркала заднього виду та може мати до 8 відеокамер, що забезпечують гарний круговий огляд.

Збільшена внутрішня висота створює враження легкого, просторого інтер’єру, в якому є достатньо місця для пересування. Двері мають великий кут відкривання, що полегшує вхід і вихід із кабіни. Цьому сприяють нещодавно розроблені неслизькі освітлені сходинки та чітко позначений помаранчевий поручень, що має ергономічний дизайн та який легко помітити за будь-яких обставин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інтер’єр кабіни передбачає наявність безлічі відсіків для зберігання шоломів, рукавичок та іншого необхідного спорядження.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: