П'ятниця, 01 січня 2021 16:47

До Кривого Рогу вирушила партія нових самоскидів Volvo FMX

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це перша частина масштабного замовлення вантажних автомобілів для будівництва інфраструктурних об’єктів.

Про це йдеться в повідомленні офіційного дилера техніки VolvoCE в Україні, компанії ETS Group.

«Не тільки екскаватори Volvo відвантажуються нашім клієнтам.

Вітаємо з передачею 4 вантажівок Volvo FMX замовнику в Кривий Ріг для будівництва інфраструктурних об’єктів. Загалом до кінця грудня парк компанії поповниться 16 самоскидами», - йдеться в повідомленні.

Volvo FMX — найвитриваліша будівельна вантажівка Volvo Trucks на сьогоднішній день. Volvo FMX розроблений на шасі Volvo FM у варіантах з колісною формулою 4х4, 6х4, 6х6, 8х4. Шасі призначено для установки самоскидних кузовів, бетонозмішувачів та іншими кузовами, переважно будівельного призначення.

Кабіни вантажівки пропонуються в декількох варіантах: коротка і подовжена з високим або стандартної дахом. Ергономіка вантажівки продумана з урахуванням експлуатації на не асфальтованих дорогах і будівельних майданчиках. Для цього встановлено захист двигуна, посилені мости і рама, підняті вище, ніж у FM баки.

Volvo FMX комплектується модернізованими дизелями зі збільшеним обертовим моментом із потужністю від 330 до 530 к.с.

Цікаво, що компанія ETS Group відзначила постачання Volvo FMX у своєму підсумковому пості у мережі Facebook про 2020 рік:

«До наших клієнтів вирушали:

  • різноманітні екскаватори Volvo – від компактних та ювелірних Volvo ЕС14Е до справжніх велетнів та силачів - Volvo EC750DL;
  • потужні навантажувачі Volvo, що працюють на підприємствах різних галузей;
  • вправні грейдери SDLG, асфальтоукладачі Volvo, а також дорожні катки Volvo та SDLG для дорожнього сектора;
  • вантажівки нової серії Volvo FMX;
  • і найелегантніші велетні Volvo – зчленовані самоскиди Volvo CE…

Як передає SpecMachinery.com.ua, компанія ETS Group наголошує, що ця техніка Volvo вже успішно працює у різних куточках нашої країни, у кар’єрах, портах і заводах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: