П'ятниця, 18 грудня 2020 09:35

Вітчизняний виробник представив новий знімний кузов

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar розпочала виробництво знімних BDF-контейнерів.

Зокрема, це знімний контейнер, виготовлений для потреб поштової служби та призначений для масштабних перевезень досить специфічних вантажів. Це вантажі, упаковка яких не дозволяє їх багатоярусну установку в високі штабелі. Але обсяги перевезень в цій галузі потрібні чималі. Найбільш прийнятний вихід в даному випадку – використання додаткових поверхонь, на які можуть бути встановлені вантажі, тобто полиць.

Представлений BDF-контейнер має значну місткість, загальний внутрішній об’єм майже 48 м³ і чудові експлуатаційні показники міцності та характеристик жорсткості конструкції. Базується фургон на жорсткому підрамнику, що представляє собою решітчасту конструкцію, виготовлену із трубчастих подовжніх елементів та поперечних швелерів.

Каркас контейнера – це алюмінієві профілі. Обшивка – сендвіч-панелі, посилені заставними елементами, розташованими в горизонтальному та вертикальному напрямках, які забезпечують належний рівень міцності. Зовнішній та внутрішній оздоблювальний лист сендвіч-панелей – армований склопластик. Теплоізолюючий прошарок панелей – полімерний матеріал. Обшивка підлоги всередині контейнера – вологостійка фанера.

Вхід в контейнер в задній частині конструкції оснащений зручною ролетною шторою, яка зсувається при відкриванні вгору. Ролета забезпечена запірним пристроєм та вушками для опломбування. Механізм підняття-опускання ролети має захисну огорожу, що перешкоджає випадковому блокуванню самовільним зсувом вантажу всередині контейнера. Вхід в контейнер обладнаний висувною драбиною.

Всередині контейнера встановлено два ряди полиць для розміщення на них вантажу, що перевозиться. Полиці розраховані на навантаження до 600 кг. Передбачено наявність кріплень для грейфера на даху. Оздоблення полиць – бакелітова фанера з чудовими вологостійкими властивостями. Полиці можуть встановлюватися у вертикальне положення і в ньому фіксуватися.

Контейнер обладнаний аутригерами, необхідними для виконання операцій від’єднання вантажного відсіку від шасі і приєднання до нього, також передбачені фітинги. Крім цього, передбачені наступні види допоміжного оснащення:

датчик несанкціонованого відкривання ролети;

замок для ролети з підвищеними характеристиками міцності;

зовнішнє маркування з вказівниками та габаритними світловими пристроями.

Як передає SpecMachinery.com.ua, знімні контейнери відмінно зарекомендували себе для різних видів транспортних перевезень. Їх використання дає можливість прискорити вантажно-розвантажувальні операції, оптимізувати логістичні заходи та раціоналізувати використання всіх видів автотранспорту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: