Середа, 16 грудня 2020 16:45

Як працює MAN HydroDrive

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українське представництво MAN на своїй сторінці в Facebook розповіло про особливості роботи гідростатичного приводу передньої осі.

На відміну від звичайного механічного привода на всі колеса — MAN HydroDrive особливо підходить для вантажівок, які рухаються по ґрунтових та польових дорогах, будмайданчиках, або підйомах. У таких випадках водій за допомоги перемикача під приладовим щитком активує MAN HydroDrive.

У результаті передні колеса додатково приводяться в дію обома гідростатичними моторами-колесами, вмонтованими в передній міст, і це забезпечує необхідне тягове зусилля та бокову стійкість.

MAN HydroDrive вмикається, навіть за наявності вантажу на швидкості до 28 км/год. Коли транспорт повертається на звичне покриття, MAN HydroDrive автоматично вимикається, та якщо швидкість вантажівки сягає 23 км/год - система знову приходить у дію. Активація MAN HydroDrive показується на дисплеї за допомоги контрольної лампи.

Як передає SpecMachinery.com.ua, наявність MAN HydroDrive відображається буквою Н після формули приводу. Наприклад, 4х4Н.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: