Середа, 16 грудня 2020 12:27

Київський ДТЕК замінив старі «ГАЗони» на Fiat Ducato

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Києві ДТЕК оновив більше половини автопарку ремонтних бригад кабельних ліній та трансформаторних підстанцій.

ДТЕК Київські електромережі оновив парк спеціалізованого автотранспорту. Ремонтні бригади кабельних ліній та трансформаторних підстанцій отримали 16 нових сучасних автомобілів. Вони споживають менше пального, тож не спричинятимуть додаткового навантаження на екологію багатомільйонного міста. Також це маневрені машини, що сприятиме більш швидкій ліквідації аварій на електричних лініях.

Автопарк ДТЕК Київські електромережі поповнили 16-ма новими автомобілями Fiat Ducato. Їх спеціально обладнали для роботи ремонтних бригад кабельних ліній та трансформаторних підстанцій. Кошти на їх закупівлю були передбачені інвестиційною програмою компанії на 2020 рік.

Раніше в розпорядженні ремонтних бригад кабельних ліній та трансформаторних підстанцій працювали 25 автомобілів. Переважно це були старі ГАЗони та ГАЗелі. З появою нових авто цей автопарк оновився більш ніж на 60%. Решту автомобілів планують замінити упродовж наступного року.

Як передає SpecMachinery.com.ua, нові Fiat Ducato від раніше використовуваних авто відрізняються вищою економічністю та екологічністю. Адже використовують на умовні 100 кілометрів маршруту вдвічі менше пального (9 проти 20 літрів). Також вони сертифіковані за екологічним стандартом Євро-5, а, отже менше забруднюють довкілля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: