Понеділок, 14 грудня 2020 14:13

Новий український завод випустив перший бітумовоз

Як передає SpecMachinery.com.ua, перший автомобільний напівпричіп-цистерна, вироблений заводом Barrel Dash, переданий клієнту - компанії Sunrise Logistics.

Цікаво, що виробництво напівпричепів та резервуарів для нафтопродуктів тут відкрилося ще у вересні. Нині на Barrel Dash відкривають вже другу зміну.

Нове підприємство Barrel Dash розташоване у Івано-Франківську на території індустріального парку «Аркан». Лінійка продукції заводу представлена ​​напівпричепами-цистернами-бензовозами, бітумовозами, масловозами, аміаковозами, а також нафто-паливними резервуарами і газовим обладнанням.

Ступінь локалізації виробництва досягає 80%. Фактично імпортуються лише елементи ходової частини, такі як підвіска, осі та пневматика гальм, котрі закуповуються у відомих світових виробників – німецьких компаній BPV і SAF та американської Wabco. Усе інше – українського виробництва.

Виготовленням продукції займаються вітчизняні фахівці на високотехнологічному європейському і американському устаткуванні з використанням якісних матеріалів. Наразі новий завод може випускати до 10 автоцистерн щомісяця. В планах менеджменту підприємства – в рази збільшити продуктивність виробництва.

Площа цеху заводу Barrel Dash становить понад 3,5 тисячі квадратних метрів. Там розташовані фарбувальна та піскоструменева лінії, обладнання автоматичного зварювання виробництва шведської компанії ESAB, токарне відділення, 5 зварювальних апаратів австрійської компанії Fronius та інше спеціалізоване обладнання.

Стратегічні плани підприємства також передбачають випуск змішувачів бетону, хоперів під перевезення сипучих матеріалів, напівпричепів-цистерн для продукції аграрного сектору та колонок для нафтопродуктів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, весь спектр продукції Barrel Dash очікує не лише українська, а й міжнародна сертифікація. Компанія планує виходити з напівпричепами-цистернами на світовий ринок.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: