Четвер, 03 грудня 2020 16:04

Вантажівки Mercedes-Benz будуть збирати ще й в Китаї

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, про спільне виробництво вантажних автомобілів для китайського ринку оголосили корпорація Daimler Truck AG і китайська компанія Beiqi Foton Motor Co., Ltd. (Foton).

Відразу наголосимо, що мова йде про виробництво машин винятково для ринку Китаю. Виробництво вантажівок Mercedes-Benz в Китаї буде реалізовано через СП Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. (BFDA.

Старт збирання німецьких великих вантажівок заплановано на 2022 рік. До цього часу планується добудувати завод BFDA. Найближчим часом СП інвестує понад 485 млн євро на завершення будівництва, створення логістичної інфраструктури та виробничо-технологічне обладнання.

«У Daimler Trucks є стратегічна мета - бути лідером у всьому світі. Китай сьогодні - це найбільший в світі ринок комерційних автомобілів. І щоб в повній мірі використовувати цей потенціал, ми прийняли рішення про локалізацію виробництва важких вантажівок Mercedes-Benz в КНР », - заявив Мартін Даум, генеральний директор Daimler Truck AG.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обсяг китайського ринку великих вантажівок в 2019 році становив 1,1 млн одиниць. Очікується, що в цьому році більше половини важких вантажівок, що продаються в усьому світі, будуть зареєстровані в Китаї.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: