Четвер, 03 грудня 2020 09:00

Renault розширює лінійку електричних вантажівок і фургонів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks розширює лінійку повністю електричних ZE.

Пропонуючи більш широкий вибір акумуляторів для електромобілів середньої вантажопідйомності, Renault Trucks D і D Wide ZE тепер можуть бути укомплектовані акумуляторними блоками потужністю 66 кВт/год, що забезпечує дальність поїздок до 400 км.

Також нещодавно був випущений легкий комерційний автомобіль Renault Trucks Master ZE в версії 3,5 тони.

На базі наявних на момент запуску установок потужністю 200 кВт/год і 300 кВт/год тепер доступний ряд нових конфігурацій акумуляторних батарей для моделей Renault Trucks Range D і D Wide ZE. Range D ZE з шістьма батареями на 66 кВтг - всього 400 кВтч - тепер пропонує операторам дальність поїздки до 400 км без підзарядки.

Нові варіанти акумуляторів пропонують операторам велику гнучкість при виборі найбільш ефективної комбінації акумуляторів для різних робочих завдань.

Також Renault Trucks розширює можливості Master ZE, який тепер можна замовити з вантажопідйомністю 3,5 т на додаток до раніше доступної моделі з повною масою 3,1 т. Дальність поїздки на одній зарядці Master ZE становить 120 км і акумуляторні батареї можуть бути повністю заряджені за шість годин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: