Середа, 02 грудня 2020 13:00

Ілон Маск назвав запас ходу електричної вантажівки Tesla

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, дальність поїздки на одній зарядці топової модифікації вантажівки Tesla Semi з чотирма електромоторами складе близько 1000 кілометрів.

Електрична фура компанії Tesla зможе проїжджати без підзарядки до 1000 кілометрів. Про це повідомляє Electrek з посиланням на главу компанії Ілона Маска. За його словами, таких показників можна досягти завдяки модернізованим акумуляторам і передовим технологіям американських інженерів.

Раніше в «Теслі» наводили інші дані, що стосуються максимального пробігу вантажівок Semi. Так, повідомлялося, що в стандартному виконанні Tesla Semi зможе проїхати до 500 км, а в топовому - до 800 кілометрів. Ціни на такі модифікації вантажівки становитимуть 150 000 і 180 000 доларів відповідно.

Як передає SpecMachinery.com.ua, серійну вантажівкуTesla оснастять чотирма силовими агрегатами, віддача яких поки не уточнюється. Очікується, що вантажівка зможе прискорюватися з місця до 100 км/год за п'ять секунд, а з причепом масою в 40 тон - за 20 секунд.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: