Четвер, 19 листопада 2020 10:30

Вітчизняний виробник представив нову модель промтоварного фургона

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українська компанія Polycar вивела на ринок вантажний автомобіль, призначений для комерційних перевезень на базі шасі авто Ford Transit L2 350.

На вказане шасі встановлено вантажний фургон, який базується на рамній конструкції, виготовленій з алюмінієвих профілів. Елементи рами фургона мають чудові показники жорсткості та міцності, а також відносно невелику власну вагу, завдяки чому дозволяють більш ефективно використовувати загальну вантажопідйомність авто.

На раму встановлений короб фургона, каркас якого також виготовлений з алюмінієвих профілів, а в якості обшивки використана сендвіч-панель. Тому при збереженні загальних міцних показників, забезпечується необхідний рівень вологонепроникності та захисту від корозійного впливу при зниженні маси фургона.

Фургон оснащено трьома дверима поворотно-відкидного типу, двостулковими дверима в задній частині вантажного відсіку і одним - з правого боку в середній частині. Двері також виготовлені з алюмінієвого профілю. Підлога всередині фургона – бакелітова фанера підвищеної вологостійкості. По периметру підлоги передбачена відбортування з алюмінієвих профілів.

Зовнішня сторона стінової обшивки становить цільнолистовий елемент великої площі, що дозволяє нанесення візуальної інформації рекламного характеру чи логотипу компанії-власника.

Додаткові деталі оснащення автомобіля:

висувна драбина в задній частині авто під днищем вантажного відсіку. Оснащена фіксатором, що запобігає несанкціоноване висування. Має надійне антикорозійне покриття;

фурнітура, застосована для обробки. Це запірні пристрої для закритого положення дверей з замками, фіксатори для відкритого положення, петлі. Всі компоненти фурнітури мають просту та надійну конструкцію, довговічне корозієстійке покриття, прості в експлуатації;

обмежувачі в міжосьових просторах. Також виготовлені з алюмінієвих профілів, не обтяжуючи конструкцію фургона;

сигнально-габаритна обробка.

Новинка може використовуватися для всіх різновидів вантажних перевезень, включаючи перевезення продуктів харчування (за винятком тих їх різновидів, для яких повинні бути передбачені особливі температурні умови), промислових товарів, меблів, віконно-дверної продукції тощо. Можлива експлуатація для квартирних переїздів та інших напрямків використання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, промтоварний фургон Polycar вдало комбінує високу маневреність в умовах завантажених міських вулиць з підвищеною місткістю вантажного відсіку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: