Середа, 18 листопада 2020 10:39

Вітчизняний виробник виготовив спеціалізований дорожній автомобіль

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Завод Спецтехніки «Техкомплект» на замовлення створив спеціалізоване авто для дорожніх служб.

Модель ТК-IV-АРМ на базі шасі IVECO Daily 35C13D, призначена для виконання ремонтно-відновлювальних робіт із застосуванням приладів та інструментів, що входять в комплектацію автомобіля безпосередньо у місці проведення робіт. Така спецтехніка застосовується в дорожньому будівництві. Машина використовується для доставки персоналу, інструменту та обладнання для встановлення дорожніх знаків і обслуговування світлофорів.

Це машина, оснащена 126-сильним турбованим дизельним двигуном, обсягом 2,3 л, який відповідає нормам викидів Євро-5. Тут встановлена 6-ступінчаста коробка передач. Потрібно відзначити подвійне шинування коліс заднього моста, кабіну, котра вміщає 7 пасажирів разом із водієм та максимально продуману ергономіку робочих зон, що дає змогу перевозити необхідне обладнання та зручно провадити усі види робіт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод Спецтехніки «Техкомплект» напрацював вже великий успішний досвід виготовлення спеціалізованих автомобілів для використання їх у різних сферах господарської діяльності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: