Вівторок, 10 листопада 2020 10:00

В Україні відкрився новий дилерський центр IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на минулому тижні відбулося відбулося урочисте відкриття  Daily центру IVECO компанії «Соллі Плюс» у Кременчуці.

Як повідомили в компанії, цей центр став першим авторизованим представництвом італійського бренду комерційних автомобілів у Полтавській області – передає SpecMachinery.com.ua.

Новий автоцентр пропонує послуги з продажу автомобільної техніки, гарантійне та післягарантійне обслуговування, продаж оригінальних запчастин і аксесуарів, фінансування

На території автоцентру розміщені шоу-рум, майданчик, де представлений парк-драйв, сервісний центр, зона очікування для комфорту клієнтів.

Сервісний центр устаткований спеціальним високотехнологічним обладнанням, що дозволяє надавати повний спектр послуг. Зона сервісу  обладнана 7 постами, які мають все необхідне для проведення ремонтних та діагностичних робіт. Зокрема до послуг користувачів 4 підйомника, оглядова яма для вантажних автомобілів, пост електро-діагностичних робіт, стенд балансування коліс та шиномонтажу.

На урочистому відкритті були присутні представники імпортера, компанії IVECO Україна, керівництво і партнери компанії «Соллі Плюс».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: