Четвер, 17 вересня 2020 17:59

DAF збільшив запас ходу своєї електричної вантажівки в два рази

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, електродвигун залишився колишнім - потужністю 210 кВт і з максимальним обертовим моментом 2000 Нм.

DAF Trucks оснастив повністю електричну вантажівку CF Electric новим поколінням батарей, завдяки чому вдалося подвоїти дальність дії машини до більш ніж 200 кілометрів, і збільшив корисне навантаження на 700 кг.

Раніше валова енергоємність акумуляторних батарей вантажівки CF Electric становила 170 кВт-год, але тепер нова акумуляторна батарея при колишніх габаритах має повну ємність 350 кВт-год, з яких можна використовувати 315 кВт-год. Батарея також має систему кондиціонування, щоб залишатися в межах свого оптимального робочого вікна температури від 25 до 40 градусів, що підтримує її довговічність і постійний рівень продуктивності. Електродвигун залишиться колишнім з потужністю 210 кВт і максимальним обертовим моментом 2000 Нм.

Припускаючи наявність відповідної зарядної станції, CF Electric здатний долати більше 500 кілометрів на день. За даними виробника важких вантажівок, що базується в Ейндховені в Нідерландах, при зарядній потужності 250 кВт повний процес зарядки займає 75 хвилин. Якщо акумулятор заряджається під час навантаження або розвантаження, а також під час робочої перерви, то має забезпечуватись так звана добова дистанція руху. Тому DAF пропонує своїм клієнтам підтримку за допомогою передового моделювання маршрутів, щоб допомогти розробити найбільш ефективне планування для їхнього автомобіля, включаючи корисні поради щодо розумної і ефективної підзарядки акумулятора. Також, щодо оптимальної інфраструктури зарядки, DAF пропонує консультації разом з вибраними постачальниками, такими як VDL.

CF Electric, який зараз пропонується як тягач 4x2 з повною масою автопоїзда 37 т і як 28-тонна вантажівка 6x2 з керованою задньою віссю для максимальної маневреності, не призначений для міжміських перевезень, але оптимізований для міської експлуатації в логістиці постачання супермаркетів або в якості сміттєвоза. Нова вантажівка DAF CF Electric з розширеним діапазоном надійде в продаж у цьому місяці, а його перші поставки понуться на початку 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: