П'ятниця, 12 червня 2020 10:35

Відомий китайський виробник вантажівок починає експансію на український ринок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, наразі в Україні пропонується широка лінійка вантажних та спеціальних автомобілів DongFeng.

Цього року слідом за вантажівками JAC та FAW експансію на український ринок почав китайський виробник DongFeng, відомий в Україні до цього широкою лінійкою малих тракторів. Віднедавна на українському ринку з'явився офіціний дилер бренду DongFeng - компанія Golex.

Наразі модельний ряд DongFeng в Україні представлений невеликим 10-тонним самоскидом, тривісним самоскидом вантажопідйомністю 20 т, чотиривісним самоскидом вантажопідйомністю 25,6 т, сільськогосподарським самоскидом з боковим розвантаженням, автобетонозмішувачами різного об'єму, сідловими тягачами та бортовими автомобілями. Крім того, доступні шасі повною масою від 8 до 44,8 т для встановлення надбудов. Окремо виробник пропонує автомобілі спеціального призначення - автоцистерни, автокрани, сміттєвози, комбіновані дорожні машини.

Більшість представлених великих та середньотоннажних вантажівок DongFeng комплектуються дизельними силовими агрегатами Cummins, що відповідають екологічним нормам Євро-5.

Комерційна техніка DongFeng може використовуватись для різних цілей, виконуючи завдання від міжнародних магістральних перевезень до регіональних і внутрішньоміських перевезень. Основними своїми перевагами виробник називає потужні силові агрегати, міцні шасі, високі робочі характеристики і надійність.

В даний час офіційний дилер розвиває та формує ділерську мережу з реалізації автомобілів, запчастин та сервісного обслуговування техніки Dongfeng.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: