Вівторок, 10 березня 2020 18:22

IVECO в Україні розробив спеціальні пропозиції на автомобілі з пробігом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні набирає обертів проект OK Trucks від IVECO, присвячений придбанню автомобілів з пробігом.

Нагадаємо, Ok Trucks – це бренд, під яким здійснюється продаж автомобілів з пробігом, сертифікованих IVECO. У Європі програма стартувала з 2015 року, а в Україні сертифіковані виробником б/в автомобілі IVECO з'явилися з 2017 року.

Наразі Ok Trucks пропонує:

  • Великий вибір автомобілів Євро 5 та Євро 6 в наявності, більш ніж 50 одиниць
  • Гарантія OK Trucks
  • Mobility Care
  • Фінансування IVECO CAPITAL

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, до того ж для покупців автомобілів з пробігом IVECO в Україні стартували одночасно дві спеціальні пропозиції.

Перша з них – спеціальна пропозиція «Готовий до стартудля тих, хто планує придбати одну вантажівку. Згідно з умовами пропозиції, такий покупець отримає в подарунок ще й повний бак пального.

Друга – «Спеціальна пропозиція для гуртових закупівель: готовий до старту», згідно з якою при придбанні 5 одиниць техніки, покупець отримує 5% знижки на все!

Акції діють до 31.03.20 р.

З цінами на вантажівки можна ознайомитись на офіційному сайті.

Довідка

OK Trucks пропонує автомобілі IVECO з пробігом, та з підтримкою гарантії виробника, сервісних контрактів і широким переліком бізнес-рішень для користувачів.

Iveco Srtalis - надійна та перевірена інвестиційна пропозиція. Вибір нашого автомобіля - це документально підтверджений малий пробіг, низька витрата палива і відмінна ефективність, система гальмування двигуном (EBS) з декомпресією є стандартним оснащенням, проста система очищення вихлопних газів. Для кожного тягача ми додатково пропонуємо обслуговування за програмою Mobility Care з покриттям на суму до 5000 євро для кожної поломки.

Mobility Care - це комплексна послуга на випадок поломки, спеціально призначена для всіх автомобілів з пробігом, а також для автомобілів з великим пробігом та великою тривалістю експлуатації:

  • Покриття по всій Європі у спеціальній мережі післяпродажного обслуговування
  • Діє протягом до 3 років
  • Спеціалізований центр обробки дзвінків працює цілодобово 7 днів, 24 години на добу.
  • Багатомовний центр обробки дзвінків.



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: