Четвер, 26 грудня 2019 16:29

Goodyear представила нові вантажні шини для бездоріжжя

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Goodyear оголосила про випуск нової лінійки вантажних шин Omnitrac Heavy Duty для автомобілів, що працюють в складних дорожніх і кліматичних умовах.

Як зазначає прес-служба компанії, покришки призначені для самоскидів та інших типів вантажних автомобілів, що працюють головним чином в кар'єрах, шахтах і на будмайданчиках і лише деякий час – на дорогах загального користування.

Шини Omnitrac Heavy Duty, за заявою виробника, створювалися з прицілом на експлуатацію на покритті з гострим камінням, слизькою і брудною поверхнею, крутими схилами і вибоїнами. Крім того, покришки відрізняють високі зчіпні властивості на бездоріжжі, а також стійкість до відколів і порізів і ефективність витрати пального. У протекторі нових шин є спеціальні елементи, що перешкоджають застряванню каменів між «шашками».

Покришки отримали маркування 3PMSF, що дозволяє використовувати їх в зимових умовах. Шини Goodyear Omnitrac Heavy Duty стануть доступні на ринку в типорозмірах 12 R22.5, 13 R22.5 та 315/80 R22.5.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: