Вівторок, 08 січня 2019 11:04

Ще 3 вантажівки Volvo FMX відправлені власникам

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, три сідельні тягачі Volvo FMX з напівпричепами вантажопідйомністю до 40 тонн введені в експлуатацію на базі транспортного підрозділу компанії «Прометей-Авто».

 

Нагадаємо, тягач Volvo FMX з 420 або 450-сильним двигуном, - це новинка 2018 го року в Україні - передає SpecMachinery.com.ua. Виконання FMX розраховане на найважчі умови експлуатації, і призначене для регіональних перевезень по поганих і забруднених дорогах.

Набутий автотранспорт обладнаний системою моніторингу, яка дозволяє в режимі онлайн отримувати інформацію про місцезнаходження і пройдених маршрутах. Вона ж дозволяє здійснювати контроль за рівнем завантаження, витратою палива і якістю водіння.

Нові автомобілі Volvo FMX забезпечуватимуть внутрішні транспортні потреби компанії, а також будуть надавати послуги логістики на ринку зернових і олійних культур по всій території України.

Нагадаємо, на початку листопада на Тернопільщині та Львівщині проводився ряд тестів зерновозу Volvo FMX в реальних польових умовах. Аграрні компанії, що брали участь в тест-драйві, були здивовані паливною економічністю: Volvo FMX виявився на 25% економічніше в порівнянні з їх нинішнім автопарком.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: